Fidget Spinner - MaxGaming.se

Navigera

Fidget Spinner

Fidget spinner, även kallad hand spinner, har blivit otroligt populärt i Sverige de senaste åren. Hos oss på MaxGaming kan du hitta många olika slags fidget spinners, exempelvis i metall, i form av den gyllene kvicken och andra coola fidget spinners att prova på. Dessa är perfekta att leka med under ett lan när du känner att koncentrationen börjar tryta.

Vad är en Fidget spinner? En fidget spinner är en pryl som man håller mellan två fingrar och snurrar på. Fidget spinners kan ha många olika former och utseenden men huvudanvändningen är densamma. Håll snurran mellan tummen och pekfingret och använd de andra fingrarna till att snurra på bladen. Det må låta enkelt, men det är otroligt beroendeframkallande och kan vara bra för koncentrationen. En Fidget spinner kan även hjälpa till att träna upp motoriken i händerna.

Fidget spinners ryktas ha en otroligt positiv inverkan på personer som lider av ADHD, har ångest eller autism. Forskare är förvisso oense om huruvida detta går att bevisa, däremot så kan man lugnt säga att Fidget spinners är perfekta att använda när man behöver en paus i spelandet och vill låta hjärnan vila ett par minuter. Man kan alltså bli mer fokuserad i spelet genom att använda en Fidget spinner. För den som är sugen på att lära sig tricks så finns många youtube-klipp att titta på.

Vi på MaxGaming erbjuder många coola Fidget spinners i alla former, material och prisklasser. De allra enklaste kan man få från 19 kronor, medan de lite mer avancerade, exempelvis i metall, kostar lite mer. En Fidget spinner är en bra investering för den som vill öva upp sin koncentrationsförmåga och därmed även bli en bättre spelare under långa lan. Den här uppfinningen har revolutionerat spelvärlden i Sverige och gjort att spelare kan undvika hjärndimman som kan komma krypande frampå småtimmarna.
Visa filter Dölj filter
Prisintervall
0 produkter
Sortera efter: