Fläktar

Hos oss på Maxgaming finns ett brett utbud av fläktar som hjälper dig att skapa en sval och behaglig miljö i rummet när du spelar. Här hittar du flera olika golv- och bordsfläktar i snygg design. Vi erbjuder allt från stora och kraftfulla golvfläktar, till små och behändiga USB-fläktar som är mycket prisvärda och passar perfekt att ta med sig när man sitter hemma hos kompisar och spelar eller när man är på LAN. Även vanliga bordsfläktar är smidiga och kan placeras var man vill, exempelvis på en hylla intill skrivbordet eller monteras upp direkt på väggen för den som vill frigöra plats när man spelar.

 

I vårt sortiment hittar du flera olika fläktar som kan anpassas och ventilera där det behövs. Här hittar du fläkthuvuden med svängfunktion, fläktar som kan lutas och som går att höja och sänka i höjdled, samt möjlighet att ställa in olika hastigheter. Om man sitter länge och spelar kan det bli väldigt störande om fläkten låter för mycket. Hos oss hittar du kraftfulla och effektiva fläktar som dessutom är tysta så att du kan fokusera på att spela.

 

Maxgamings fläktar ger effektiv kylning och gör det mycket roligare att spela. Datorer är en värmekälla och höjer temperaturen i ett rum. Att investera i en fläkt är ett enkelt sätt att skapa en bekväm miljö när du sitter under längre gamingsessions. Speciellt under varma sommardagar blir det extra viktigt att ha möjlighet att justera temperaturen i rummet för att få en sval och behaglig temperatur.
Om det blir väldigt varmt, eller om du kanske har flera datorer i rummet kan det vara bra att
använda sig av flera fläktar för att kunna kyla ner rummet till en behaglig temperatur. Exempelvis en större golvfläkt och en bordsfläkt som du placerar och vinklar efter dina behov.

Filtrera (0)