Samlarfigurer

Tv-spel, datorspel och serier har blivit en allt större del av det vardagliga livet. Med det sagt är det också vanligare och mer populärt att människor använder sig av sina favoritkaraktärer för att t.ex. inreda sitt rum eller hela hem. Samlarfigurer av olika slag har länge varit ett sätt för serieälskare, spel-fantaster och gamingnördar att sätta ett helt nytt sting på tillvaron. 

 

Vi på MaxGaming älskar verkligen samlarfigurer av alla dess slag. Figurerna är otroligt fint tillverkade och passar utmärkt att ha på alla tänkvärda platser. Utbudet är stort och för tillfället hittar du över 80 stycken olika figurer från kända tillverkare och till riktigt bra priser. Att ha samlarfigurer från spel bredvid din dator kan vara ett sätt att få till den rätta stämningen och du är nästan garanterad att vinna spelomgången med bravur. Du kan naturligtvis även välja att ha samlarfigurer bredvid din säng, i fönsterbrädan eller som en snygg inredningsdetalj på tv-bänken. Var du än placerar dina samlingsfigurer kan du vara säker på att de kommer dra blickarna till sig!

 

Funko POP! figurer är ledande i MaxGamings utbud av snygga samlingsfigurer. Här hittar du bland annat karaktärer från World of Warcraft, Leauge of Legends, Kingdom Hearts, Overwatch, Star Wars och många fler. Figurernas storlek och pris varierar beroende på karaktär, men genom att använda sig av den smarta filtreringsfunktionen på sajten kan du enkelt hitta precis det du söker. Samlarfigurer är inte bara utmärkta att köpa till sig själv eller till sitt hem, utan passar dessutom väldigt bra som present till någon du tycker om. Beställer du innan klockan 17.00 kan du räkna med leverans inom loppet av 1-2 arbetsdagar. Med det sagt kan du alltså börja inreda ditt hem eller utrymmet runt din dator inom loppet av 48 timmar.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 43 produkter