Boss series

DXRacer's Boss-serie fokuserar på ergonomi och rymlighet. Stolen har ett rymligt säte och ett extra högt ryggstöd för att ge långa och kraftigt byggda gamers högsta komfort. Armstöden går att ställa in i flera led och ryggstödet kan lutas bakåt i som högst 120 grader. Stolens fotkryss i aluminium är brett och starkt och hjulen är stora för extra stadighet (3”). Rekommenderad maxlängd är 200 cm och lastkapaciteten ligger på ca. 200 kg.

Varumärket DXRacer startades 2003 och tillverkade då stolar för racerbilar. Företaget har växt sedan dess och på senare tid slagit igenom stort på gamingmarknaden och gett uttrycket ’gamingstol’ en helt ny betydelse.

När du ska köpa en kontorsstol är det viktigt att tänka på passform och design, vilket DXRacers kontorsstolar erbjuder. Den ergonomiskt skålade konstruktionen, det hållbara kallskummet och klädseln med hög andningsförmåga låter dig utan svårighet hålla fokus under långa sessioner framför datorn. Första prioritet är och kommer alltid vara att upprätthålla högst kvalitet samt bäst komfort.
Filtrera (0)