Filter
Återställ filter
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Gunnar Optiks

Att stirra timtals på en digital skärm gör att ögonen blir trötta och utmattade. Några vanliga symptom som lätt uppstår är huvudvärk och ögontorrhet. Gunnar Optiks grundades 2007 med syftet att ta fram produkter som hjälper människor mot dessa problem. Det gäller både vanliga datoranvändare och så kallade gamers. För den sistnämnda kategorin har de utvecklat Gunnar Advanced Gaming Eyewear. Glasögonen är speciellt utformade för att skydda, förstärka och optimera din syn när du spelar. Tekniken som används är densamma som för deras Advanced Computer Eyewear, men de är också fjäderlätta och tänkta att kunna användas många timmar i sträck. Ytterligare en fördel är att ögonen återhämtar sig bättre efter en lång spelsession om man utnyttjar Gunnar Optiks Advanced Gaming Eyewear.

Vad många undrar är förstås om glasögonen verkligen fungerar. Gunnar Optiks produkter analyserades i ett stort test redan 2007 och då kom man fram till att deras gaming-glasögon hade en tydlig effekt jämfört med de placebo-glasögon som deltagarna också använde. Bland annat blev ögonen i allmänhet mindre irriterade och mindre trötta. Gunnar Optiks handlar dessutom om utseende och stil. Många uppskattar den snygga designen på deras produkter. För gamers som deltar i e-sport eller andra former av stora event är det aldrig fel att hänga med i trenderna. Gunnar Optiks har bland annat samarbetet med Razer för att ta fram några av branschens snyggaste glasögon.

Hos oss hittar du Gunnar Optiks bästa Gaming Eyewear och även Gunnar Optiks Sunglasses. Glasögonen finns med olika färger på bågarna, till exempel Onyx som är svarta och Void som är vita. Är du intresserad av samarbetet mellan Gunnar Optiks och Razer kan du satsa på Gunnar Optiks Gaming EyeWear RPG by Onyx Razer. De är speciellt utvecklade för att bli de ultimata gaming-glasögonen. Förutom att vara ergonomiskt utformade med justerbara näskuddar är de såpass lätta att du knappt kommer märka att du har på dig dem.

Gunnar Optiks
Filtrera (0)