Nyheter bland konsoltillbehör
Våra bästsäljare just nu

Konsol

En spelkonsol låter dig avnjuta de största spelupplevelserna på din TV. Beroende på vad du är för typ av spelare och vilket slags spel du föredrar har du hos oss på MaxGaming att välja mellan ett flertal olika konsoler som i sin tur ger dig möjlighet att botanisera i olika spelutbud. Du hittar förutom konsolerna också massor av kringutrustning till respektive konsol, både i form av kontroller, VR samt produkter för underhåll m.m.

 

Klassiska Nintendo revolutionerade marknaden för bärbara konsoler härom året i och med släppet av Nintendo Switch; konsolen som fungerar både för portabelt spelande och på din TV. Spelutbudet inkluderar dels en stor mängd barnvänliga spel men också indietitlar och spel för vuxna. Om du är den typ av gamer som blickar tillbaka mot 90-talet med en nostalgisk glimt i ögat rekommenderar vi Mini SNES som kommer fulladdat med klassiska speltitlar; Super Mario World, The Legend of Zelda, Donkey Kong Country, Mega Man X och många, många fler. Retro är inne och allt fler återupptäcker charmen i speltitlarna från 16-bitars eran.

 

Sonys flaggskepp Playstation närmast dominerar marknaden och är spelkonsolen för dig som tycker om storydrivna spel och i princip alla andra typer av spel. Ett Playstation 4 går att kombinera med en mängd olika PS4-tillbehör som rattar, fightsticks och inte minst Playstation VR; bland de bästa VR-upplevelserna du kan få i ditt hem. Microsofts XBOX One ger dig oslagbar grafik och prestanda samt tillgång till exklusiva spel som Halo 3 och State of Decay 2. Dessutom måste nämnas att handkontrollerna är lätta och smidigt kompatibla med din PC. Även här kan vi på MaxGaming erbjuda ett brett urval av kringutrustning som lyfter din spelupplevelse. Komplettera ditt XBOX med till exempel ett trådlöst headset för att kommunicera online, eller en ratt-kontroll komplett med pedaler för en äkta känsla när du spelar racingspel.

 

Tillbaka till toppen Visar 36 av 583 produkter