Arcade

Dröm dig bort med gamla tiders arkad-spel och se nedan för olika tillbehör för att göra spelet helt ditt eget. Med en skräddarsydd fightstick kan man styra sin karaktär på ett personligt vis samtidigt som man trycker på action-knapparna. Här på MaxGaming har vi enklare arkad-tillbehör som gör det enkelt att byta ut trasiga eller tråkiga delar på ditt arkad-spel så att du kan fortsätta spela det du gillar bäst. I vårt sortiment har vi bland annat märken som Hori och Seimitsu till förmånliga priser och i bra kvalitet. De utbytbara knapparna, topparna och andra tillbehör passar de flesta spel och fightsticks.

 

Alla våra tillbehör finns i både roliga och stilrena färger, det finns något för alla smaker och stilar. Med dessa tillbehör är det enkelt att anpassa ett arkadspel till att bli en personlig upplevelse och med bland annat de turneringsklassade knapparna och fightsticksen så är det lättare att börja spela på proffsnivå. För de som vill ha lite festligare balltops så finns dessa i många olika varianter och med priser som börjar på 19 kronor, vad kan vara bättre att börja skräddarsy ditt spel med?

 

De allra flesta av våra tillbehör på MaxGaming passar till Playstation 3 och Playstation 4 vilket innebär att man enkelt kan använda exempelvis sin fightstick även till spel som inte är arkadspel. Dessa kan med fördel användas till spel som Skyrim eller Witcher där karaktärernas snabba rörelser är viktiga. Även fighsticksen finns i flera olika stilar och prisklasser beroende på användning. Vi har något för både nybörjare och proffs.

 

Hos Maxgaming så har vi det mesta inom tillbehör för de enkla justeringarna av arkadspel som kan göra spelupplevelsen roligare och mer personlig. Byt ut en balltop eller knappar till nya i roliga färger för att få arkadspelet att se nyare och fräschare ut.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 19 av 19 produkter