Nintendo

Hos oss på MaxGaming kan vi leverera det bästa till er som älskar Nintendo. Här kan du hitta det allra mesta som både passar ditt spelsätt och din plånboks storlek. Även populära små Amiiboo figurer som kan kommunicera med din konsol finns här. Gubbarna är inte som många tror, bara något att samla på utan genom att väcka dem till liv förändrar de hela spelupplevelsen. Med hjälp av Nintendos NFC (närfältskommunikation) kan gubbarna interagera med flera olika spel och dessutom kan de kommunicera med flera olika konsoler. Om du söker efter annat än dessa figurer kan du istället unna dig flera olika tv-spel, konsoler som Wii-u, SNES, NES eller varför inte ett switch spel. Allt detta finns i vårt utbud.

 

Det japanska företaget Nintendo har varit en av de mest populära speltillverkarna sedan flera årtionden tillbaka, och detta både inom konsolspel och gaming. Företaget har utvecklat en hel rad succéer som The Legend of Zelda samt Super Mario Bros. De har också skapat ett stort utbud av olika tillbehör, konsoler och dessutom de allra bästa spelen från gamingeran under 90-talet, nämligen genom SNES samt Mini SNES.

 

För den som söker en produkt med många speltitlar som passar hela familjen är Nintendo ett utmärkt val. Allt som äldre spelare gillade under företagets storhetstid finns fortfarande kvar men nu i nya upplagor och med en helt nyutvecklad teknik. Nintendos produkter kan verkligen locka fram barnet i vem som helst. Både NES och SNES, vilka rönte enorma framgångar när de lanserades, har släppts i helt nya versioner och så också de spel som var så populära då. Super Mario blev det mest populära av alla spel och är så än i dag. För den spelare som vill uppleva sin barndoms favoritspel igen finns det alltså många möjligheter. Tack vare de medtagbara konsolerna kan du till och med spela på buss eller tåg.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 202 produkter