Filter
Återställ filter
4 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Externa hårddiskar

Att lagring är något som är mycket viktigt, det har nog de allra flesta datoranvändare insett. Dock är det fortfarande en del som väljer att chansa med den information som lagras på datorer och surfplattor. Detta är dumt, eftersom det är oerhört tråkigt när något går snett och all data försvinner. Det kan förstås handla om allt ifrån bilder till musiksamlingar, men för den som är gamer handlar det framförallt om att kunna lagra spel och relaterad data.

 

För att säkra fortsatt tillgång till sina filer gör man säkrast i att skaffa sig en extern lagring av något slag. Du kan fortfarande välja att förvara filer lokalt på datorn, men det är vettigt att ta backup på de filer som du anser är viktiga någon helt annanstans. En mycket vanlig lösning på detta är att använda sig av en extern hårddisk - eller external hard drive, som det heter på engelska. Dessa kan användas antingen genom att ha dem fysiskt inkopplade i datorn, via en USB-kabel (d v s en så kallad USB hårddisk), eller trådlöst via WIFI. Vad som fungerar bäst för dig avgör naturligtvis du, men är det fler som ska spara till samma hårddisk är det enklast om denna är ansluten till ditt lokala nätverk.

 

En extern hårddisk är mycket lätt att få tag på; vi på MaxGaming har flera olika varianter i vårt sortiment. Hos oss kan du hitta hårddiskar från kända märken som exempelvis Western Digital och många andra. Viktigt är förstås att du hittar en variant som fungerar allra bäst med tanke på dina behov som gamer. Western Digital har en mycket lång erfarenhet av hårddiskar och lagring och av den anledningen kan vi verkligen rekommendera dessa. Dessa produkter är mycket tillförlitliga och har en lång hållbarhet, vilket gör att du som spelare kan lita på att din data är i säkert förvar!

Filtrera (0)