Kablar till mobil

När det kommer till kablar, är smidighet en av de viktigaste faktorerna; oavsett om du letar efter kablar du kan använda till flera olika enheter, en gedigen kabel som håller, eller kablar som gör ditt spelande smidigare, har vi på MaxGaming en hel del kablar som kan hjälpa dig.

 

Laddare

I vårt sortiment har vi en rad olika laddkablar till olika enheter; lightning till USB till din iPhone eller iPad, micro-USB som fungerar till många olika produkter, kablar med båda typer av kontakter, så att du kan ladda en rad olika produkter med samma kabel, samt snabbladdare till bilen. Våra kablar är gjorda med kvalitet, oavsett om det handlar om originalkablar, eller specialutformade kablar med t.ex. tyghölje över sladden för skydd och för att förhindra trassel. Vill du ha ett ännu smidigare alternativ, har vi i vårt sortiment även trådlösa laddningsplattor som laddar snabbt och smidigt.

 

Tillbehör

I vårt sortiment har vi på MaxGaming även samlat en rad olika tillbehör som, beroende på hur du använder din smartphone, kan göra användandet smidigare. Använder du din smartphone till gaming hemma? Då har vi kablar som kan projicera ditt spel till din tv. Om det snarare är på resande fot du använder din smartphone mest, kan vi på MaxGaming även hjälpa till med t.ex. adaptrar som tillåter dig att använda headset med två kablar, en för mikrofon och en för hörlurar, till en smartphone med bara ett uttag, eller varför inte en bluetooth-adapter du kopplar till dina trådbundna hörlurar, så att de kan anslutas till din smartphone trådlöst? För den som tycker om att se på film på resa, och vill dela upplevelsen med en vän, har vi även adaptrar med uttag för upp till fem st 3,5 mm-enheter, som kan kopplas till din telefon, så att alla kan höra.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 50 produkter