Filter
Återställ filter
35 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Amiibo figurer

Att sitta och spela är ett rent nöje, det vet vi på MaxGaming om. Och vi vet även att det inte behövs alltför stora detaljer för att boosta din spelupplevelse ännu mer. Därför kan vi tipsa om de små Amiibo-figurerna som kan bli dina små skyddsänglar genom hela din spelsession. För dig som rynkar på pannan och frågar dig undrande vad Amiibo-figurer är för något, så kan vi tala om att det är små datorspelsfigurer, s.k link figures som är avbildade från karaktärer från olika spel, oftast från Nintendo-spel som Super Mario eller Zelda.

 

Det roliga med dessa små gubbar är att de kan kommunicera med hjälp av närfältskommunikation till spelkonsoler som Nintendo Switch, Nintendo 3DS och Wii U samt interagera med andra kompatibla spel. De kommer med olika slags effekter och kan till och med spara viss data. Det är alltså inte bara en plojgrej och en maskot som står bredvid din datautrustning i vått och torrt, utan även ett användbart tillbehör. Låt exempelvis dina spelkaraktärer få en ny outfit eller förse dem med vapen och dylikt. Du kan till och med slåss mot Nintendo figures amiibo själv inne i spelet.

 

Hur går då denna smarta kommunikation till, kanske nu undrar. Det som sker är att figuren ställs på olika sätt som exempelvis NFC-plattan på gamepaden i Wii U eller på NFC Reader/Writer "adaptern" på Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL och Nintendo 2DS. I vissa spel behövs en sådan för att få en kommunikation och i detta fall rekommenderar vi på MaxGaming dig även att köpa den om du är nyfiken på Amiibo-figurerna. Har spelet ett inbyggt stöd behövs det ingen NFC Reader/Writer.

 

Ett råd från oss om du vill att din amiibo ska kunna spara data och ändå kunna användas till flera spel, är att köpa kompatibla spel som både kan läsa och skriva, då figuren både kan spara data och läsa av ny.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 35 av 35 produkter