Filter
Återställ filter
150 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Nintendo Switch

Nintendo Switch lanserades 2017 och blev snabbt en bästsäljande konsol med hyllade speltitlar av alla möjliga slag. Hos MaxGaming har vi, utöver Switch-konsoler, b.la tillbehör och handkontroller som gör att du kan spela som du vill.Nintendo Switch är designad för att du ska kunna spela dina favoritspel där du vill. Bestående av en konsol med inbyggd skärm, två Joy-Con kontroller och en dock till din tv, kan du enkelt koppla på kontrollerna på konsolen och spela t.ex på bussen, eller ute i gräset. Du kan sedan sömlöst övergå till soffan och tv:n genom att koppla bort kontrollerna och skjuta in konsolen i tv-docken, så att spelet projiceras på din tv, precis som en stationär konsol. Vill du ta med konsolen och spela med dina vänner, kan du koppla loss Joy-Con-kontrollerna, så att du och dina vänner kan spela på varsin kontroll med konsolen som gemensam skärm.

 

I Switchens ständigt växande spelbibliotek, finns dels titlar från klassiska Nintendo-spelserier som de hyllade Super Mario Odyssey och The Legend of Zelda: Breath of the Wild. I biblioteket finns även en hel del titlar från tredje part-utvecklare som t.ex The Elder Scrolls V: Skyrim, Doom och FIFA 18, samt klassiska och nya indie-titlar som du kan spela dina stationärt eller bärbart.

 

Hos MaxGaming har vi massvis av tillbehör som kan göra din Switch mer anpassad efter hur du väljer att spela. Gör den smidigare att ta med sig, så att du kan plocka upp den under en tråkig tågresa, eller gör den ännu mer välanpassad som stationär konsol - du väljer. I vårt sortiment har vi även kontroll-relaterade tillbehör; dels kontroller som är utformade i ett särskilt syfte, som t.ex en ratt till bilspel, eller arkad-joysticks, men om du hellre vill ha en traditionell handkontroll, finns även Pro-kontroller som har en familjär layout som fungerar för det allra mesta.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 150 produkter