Filter
Återställ filter
6 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Switch konsol

Sedan 2017, då den lanserades, har Nintendo Switch hunnit få ett stort spelbibliotek med hyllade titlar som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, The Elder Scrolls V: Skyrim bland många andra. Nintendo Switch är en bästsäljande konsol, vars smarta design tillåter dig att själv välja ditt sätt att spela; tack vare sin design och sitt varierade spelutbud är Nintendo Switch en otroligt mångsidig konsol som talar till många olika typer av spelare.

 

Nintendo Switch är en konsol som är designad för att vara flexibel, så att du kan välja ditt sätt att spela. Nintendo Switch är en portabel konsol med inbyggd skärm, som tack vare de löstagbara Joy-Con-kontrollerna och en Switch-dock som du kopplar in i din tv, kan spelas både stationärt och bärbart, var och hur du vill.

 

För att spela på din Switch som en traditionell bärbar konsol, är det bara att koppla fast de smidiga Joy-Con-kontrollerna på konsolens sidor, så att du kan spela på bussen hem; när du kommer hem, kan du koppla loss Joy-Con-kontrollerna och skjuta in konsolen i din Switch-dock och spela på din tv. Är du på resande fot men vill spela som du gör hemma på tv:n, kan du koppla bort kontrollerna, som ansluts till konsolen via Bluetooth, och ställa din Switch på en plan yta med hjälp av det utfällbara stöd som finns på konsolens baksida.

 

Flexibilitet, är också något som präglar kontrollerna; de är designade för att kunna hållas separat, en i varje hand, eller fästas på konsolen eller på ett Joy-Con Grip, som får Joy-Con-kontrollerna att likna en mer traditionell handkontroll. Dessutom, är kontrollparet designat för att kunna delas upp mellan två spelare, så att du och en vän kan spela multiplayer med varsin Joy-Con.

Filtrera (0)