Om MaxGaming

MaxGaming är webbutiken för dig som älskar gaming och e-sport. Det är på maxgaming.se som du hittar coola gamingprodukter av högsta kvalité, grymma samlarobjekt, ett stort utbud av supporterkläder från de kändaste lagen inom e-sport och ett sortiment som är noga utvalt för att ge dig som gamer allt du behöver.

Vår webbutik är störst i Norden när det gäller utrustning och tillbehör till gaming och e-sport. Inom Sverige har vi en blixtsnabb leveranstid på 1-2 dagar, och beställningar som läggs innan kl 17:00 skickas ut samma arbetsdag. Vårt lager och huvudkontor finns beläget i Upplands Väsby, norr om Stockholm.

Vi arbetar med en nära kontakt med flera varumärken, e-sportsorganisationer och distributörer från hela världen för att kunna erbjuda våra kunder de bästa varorna till det bästa priset. MaxGaming grundades redan 2002 och gick då under namnet MaxFPS. Sedan dess har företaget vuxit och idag säljer vi dagligen massvis av gamingprodukter till spelare och e-sportsupportrar över hela världen.

Hos oss handlar du alltid säkert, och skulle du inte vara nöjd har vi en förstklassig och kompetent supportavdelning, som ofta hyllas för sitt goda bemötande. De svarar gärna på både små och stora frågor.
Företagsinformation:
MaxGaming (MaxFPS AB)
Optimusvägen 12A
194 34 Upplands Väsby
Sverige

Organisationsnummer:

556665-1708

VAT:

SE556665170801