Filter
Återställ filter
6 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Playstation 4

För gamern som tycker om att spela stora och påkostade spel är ett Playstation 4 helt rätt spelkonsol. Med en oöverträffad katalog av exklusiva spel och flertalet släpp årligen får man med ett PS4 tillgång till massor av spel som inte går att spela någon annanstans. Hos oss på MaxGaming hittar du ett sortiment som täcker in alla behov som har med PS4 att göra, allt från själva konsolen till en mängd tillbehör som kan lyfta dina spelupplevelser till att bli någonting alldeles extra.

 

Playstation 4 Pro är den uppgraderade versionen av PS4 och ger dig bäst grafik och prestanda. Se spelen få liv på ett sätt som du inte upplevt förut, med grafik som rör sig snabbt och mjukt i 4K-upplösning vilket förmedlar spelens dramatik på ett oöverträffat sätt. Titta på DVD och BluRay, samt ta del av utbuden i appar som NetFlix och HBO Nordic. Vi rekommenderar Playstation 4 1tb Pro + Gran Turismo Sport (hårdvara), konsol och racingspel i ett paket som visar vad konsolen går för. Komplettera gärna med en kontroll i form av en ratt + pedaler så får du en upplevelse av att sitta i ett riktigt lopp som ligger så nära verkligheten du kan komma. Playstation 4 Slim är precis som namnet antyder en slimmad men ändock med den nivå i prestanda som vi kommit att förvänta oss av PS4.

 

Vi på MaxGaming kan också erbjuda dig Playstation 4 VR, som tveklöst är en av de bästa VR-upplevelserna som finns att få för hemmabruk. Upplev spel på ett sätt du inte gjort förut; befinn dig i omgivningarna och styr en större del av upplevelsen med dina rörelser tack vare den VR-kamera som följer med i paketet och som läser av dina rörelser. Ta del av framtiden inom gaming redan nu med Playstation VR.

Filtrera (0)