Övriga tillbehör till PS4

Hos oss på MaxGaming hittar du en mängd olika häftiga tillbehör till din PlayStation 4. I vårt sortiment hittar du bland annat VR-headset, tangentbord, kylarfläktar och snygga konsolställ.Vi har även flera olika unika skins som du kan använda för att pimpa upp din PS4. Våra skins appliceras enkelt på både fram- och baksidan av din spelkonsol, och här hittar du garanterat en design som passar din stil.

 

Upplev virtual reality med våra PS4 VR-glasögon. Med 3D-ljudteknik, jämn grafik och en OLED-skärm som ger dig ett utökat synfält och minskad rörelseoskärpa får du garanterat en spelupplevelse utöver det vanliga. Koppla enkelt in i din PS4-enhet och kliv in i nya världar på några sekunder.För gamern som vill spela ostört utan att tänka på att behöva ladda sin spelkontroll är det en god idé att investera i en bra powerbank. Med vår powerbank för PS4-spelkontroller kan du förlänga speltiden med upp till 20 timmar!
Bland våra PS4 tillbehör hittar du även kylarfläkt som förlänger livstiden på din PS4 och minskar temperaturen i din PS4 med upp till 10%!

 

Behöver du en snygg hållare till din PS4-kontroll? Missa i så fall inte våra laddningsstationer/ dockningsstation för Sony PS4, perfekt för gamern som vill ha ordning och reda på skrivbordet.Ett annat alternativ för den som vill ha det prydligt hemma och dessutom frigöra plats på skrivbordet, är att hänga upp sin konsol eller PS4 handkontroll med ett Floating Grip väggfäste. Stilrent och enkelt att montera! Väggfästet håller dessutom spelkonsolen ca 1-2 cm ifrån väggen för att öka luftflödet och för att undvika överhettning.
Komplettera gärna med vårt rengöringsskum som håller dina spelredskap i tipp topp! Gör spelupplevelsen bättre genom att hålla dina spelkontroller, möss eller bildskärmar m.m, fria från fett och smuts. Applicera skummet och torka med den medföljande mikrofiberduken.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 38 produkter