PS4 handkontroll

Oavsett om du spelar för nöje eller om du spelar professionellt kan valet av handkontroll göra stor skillnad för spelandet. Med ett stort sortiment av olika typer av kontroller kan du, med alltifrån den traditionella Dualshock 4-kontrollen till mus-gamepad-hybrider och kontroller utformade för en viss typ av spel, välja precis hur du vill spela.

 

Anpassning

Personlig anpassning kan innebära en otrolig skillnad i spelandet. Tillverkare som Nacon och Razer har därför utformat Pro-kontroller som går att anpassa efter personliga preferenser, både fysiskt och vad gäller mjukvaran. Med möjligheten att byta ut och kalibrera känsligheten i thumbsticks, programmera knapp-layouts och skapa användarprofiler, kan dessa alternativ till Dualshock 4-kontrollen låta dig utforma den kontroll-layout som passar dig bäst.


Med det sagt, är Dualshock 4 en gedigen handkontroll, och om du blivit kär i den men ändå vill personifiera den, finns en rad olika tillbehör du kan anpassa med. I vårt sortiment finns olika ytor att fästa på grepp, triggers och thumbsticks för att förbättra ditt grepp, samt tillbehör som kan göra förvaring och laddning smidigare och mer elegant.

 

Mus och tangentbord

För den som letar efter en ännu mer dynamisk kontroll, kan gränsen mellan pc- och konsolspelande suddas ut med hjälp av en rad olika mus och tangentbord-kombinationer som kan ge ditt sikte i t.ex FPS-shooters mer precision. Gamepad-tangentbord-hybrider tar styrkorna från styrning i både konsol- och PC-gaming, så att du med hjälp av en thumbstick kan röra dig fritt, medan en gamermus ger ett precist sikte.

 

VR

Med ett ständigt växande utbud av VR-titlar av alla möjliga slag, kan den kontroll du använder göra stor skillnad vad gäller inlevelse och spelupplevelse. Även här fungerar en Dualshock 4, men med tanke på att de allra flesta VR-titlar är utformade för användandet av två rörliga kontroller, kan Playstation Move-kontrollerna hjälpa till med inlevelsen. För shooters, finns t.ex kontroller som är utformade som det vapen du använder i spelet, vilket både gör siktet mer precist och trappar upp inlevelsenivån ordentligt.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 59 produkter