PS4 joystick

För den som har vant sig vid att spela med mus och tangentbord på PC, kan det kännas som ett steg ned att byta till en handkontroll. Även om en handkontroll är bekväm att använda, och fungerar utmärkt som ett allt-i-allo-verktyg, finns det få saker som slår den precision du kan få med en mus och ett tangentbord när du spelar t.ex. FPS-spel. I vårt sortiment har vi samlat ett antal varianter av joysticks och mus- & tangentbordskombinationer som kan trappa upp både inlevelsen och precisionen, samt tillbehör som kan upphöja simulator-upplevelser till en helt ny nivå.

 

Mus och tangentbord

För den PC-vana, eller för den som helt enkelt vill ha ett lika precist sikte som på en PC, kan ett tangentbord med gamingmus vara perfekt. Med bl.a. programmerbara tangenter och justerbar känslighet i musen kan du skräddarsy en layout som passar dig som handen i handsken. Är du däremot ute efter något mer okonventionellt, finns även gamepad/mus-hybridkontroller som drar nytta av båda varianternas respektive styrkor. Dessa hybridkontroller tar den rörelsefrihet gamepaden och dess thumbstick ger, jämfört med WASD-tangentlayouten, och kombinerar den med precisionen som kommer med en anpassningsbar gamingmus.

 

Joystick

Om du är svag för rena flygsimulatorer, eller om du helt enkelt finner det omöjligt att slita dig från den bekväma cockpiten i ett rymdskepp och vill ha en mer inlevelsefull upplevelse, kan en joystick till din PS4 göra underverk. Med en spak med justerbart motstånd och styrning med hjälp av både lutning och vridning, samt gasreglage och anpassningsbara knappar kan du få flygningen att kännas mer intuitiv och mer precis än den hade gjort med en vanlig handkontroll. Oavsett om du föredrar krigsflyg, passagerarplan eller rymdskepp, kan en joystick upphöja flygupplevelsen.

 

Samtliga tillbehör är kompatibla med PS4, och i vissa fall även PS3 och PC, och kopplas enkelt in i konsolens USB-uttag.

Filtrera (0)