PS4 kablar

Sonys eleganta handkontroll DualShock 4 är b.la. designad för att vara så smidig som möjligt, så att du kan sitta var du vill när du spelar. Men det är inte alltid kontrollen är laddad, och för sådana tillfällen kan en gedigen kabel vara lösningen. Och kanske har du ett headset du inte klarar dig utan, men som inte är kompatibelt med din DualShock 4 controller? Vi på MaxGaming har samlat en rad olika kablar som kan rädda din spelkväll, och som kan underlätta ditt vardagliga spelande.

 

Ladda din handkontroll

I vårt sortiment har vi en mängd olika micro-USB-kablar, som både fungerar som laddkabel för när ditt batteri är slut, och strömkabel när du vill göra DualShock-kontrollen trådbunden, men tack vare att PS4-kontrollen använder ett uttag som är kompatibelt med en vanlig micro-USB-kabel, kan dessa kablar, utöver din PS4, användas med en hel del andra kontroller, eller t.ex. som laddare till en rad olika mobiltelefoner. Många av kablarna är designade med ett hölje utanpå sladden, för att den ska trassla så lite som möjligt. Vi har även flera Gaming Cables som är tillverkade med gaming i åtanke med material som förlänger kabelns livstid, gör laddningen så snabb som möjligt, och har en längd som gör dem smidiga även om du sitter lång bort från konsolen.

 

Gör dina tillbehör kompatibla

På MaxGaming förstår vi vikten av personligt val av utrustning, med alltifrån headset till val av kontroll. För dig som har ett favorit-headset som inte är kompatibelt med DualShock Controllern, har vi adapters som gör det möjligt att använda headset med separata kablar för mikrofon och hörlurar med din DualShock 4 Controller, och dess enda uttag. Är du kanske van vid PC-gaming, och vill ta med dig upplevelsen till konsol? I så fall har vi även adaptrar som gör att du kan spela på din PS4 med mus och tangentbord, så att du kan känna dig hemma både vid datorskärmen och tv:n.

Filtrera (0)