PS4 ratt

Simulatorspel, som t.ex. racingspel, kan spelas på många olika sätt beroende på vad du vill få ut av upplevelsen. Vill du spela för avkoppling, liggandes i soffan, finns inget bättre än en enkel handkontroll, men vill du däremot få ut det mesta av simulator-aspekten finns det en hel del olika tillbehör, kompatibla med PS4, PS3, Xbox One och PC, som kan hjälpa till. Genom att välja mellan olika set, eller olika separata delar, kan du skapa en set-up efter dina personliga preferenser för att förbättra din upplevelse och ditt körande.

 

En spelratt till din PS4 kan vara ett stort steg mot en realistisk upplevelse. Flera av rattarna i vårt sortiment är skapade speciellt för PS4 och har därför, utöver funktionerna specifika för bilkörning, även samma funktionalitet som en DualShock-handkontroll, vilket gör att du enkelt kan använda ratten för att navigera genom menyer och dylikt. Flera av spelrattarna i vårt sortiment använder Force Feedback som via haptisk feedback och vibration ger respons som simulerar känslan av vägen du kör på, vilket kan förbättra både din upplevelse och ditt körande. Detta tillåter dig att inte bara använda ögonen i körningen, utan även tydligt känna effekterna av ditt körande i själva ratten.

 

Vill du förbättra din förmåga när det gäller multi-tasking finns även tillbehör i form av add-ons, som finns separat eller i set tillsammans med en spelratt. Dessa tillbehör, som tar dig ytterligare ett steg upp på simuleringsskalan, finns i form av pedaler och växelspakar. De förstnämnda består av två till tre pedaler för gas, broms och koppling, monterade på en golvplatta, samt växelspakar, som alternativ till den handväxel som finns på de flesta spelrattar.

 

När du har organiserat din personliga set-up, kan du även lägga till ett Racing Simulator Table att montera det på, och på så vis skapa en alldeles egen bilsimulator i hemmet.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 30 av 30 produkter