Roccat Brand Box

Vårt artikelnr: 13278 Tillv. artikelnr: ROCCATBRANDBOX
Inget omdöme. Skriv en recension!
  • Roccat Brand Box
  • Roccat Brand Box
799 kr
Lagerstatus: 2 st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Innehåll:
- Roccat Kone Pure Owl-Eye
- Roccat Taito King-Size 3mm – Shiny Black 2017 Musmatta

- Roccat Keps
- Roccat Solglasögon
- Roccat T-shirt
- Roccat GG-knapp

Nu lanserar vi MaxGaming Brand Box! Ett paket med alla godsaker från din favorittillverkare som du kan ha hemma och på dig när du är på event. Med denna Brand Box från Xtrfy får du en mix av gear och merchandise som du kan använda för att komplettera din setup och stoltsera med vart du än befinner dig!

Roccat Kone Pure Owl-Eye kommer med en Pro-Grip-yta för maximal muskontroll gör dess mästerliga ergonomi den till förstavalet för spelare som tar sina tillbehör seriöst och gillar att spela hårt. Owl-Eye är även utrustad med PMW3361-sensor, RGB-belysning och den världsberömda Easy-Shift[+]™-knapppen. Roccat Taito XXL-Size 3mm - Shiny Black 2017 har en en elektrisk ROCCAT®-blå gummerad undersida för ett överlägset grepp och utseende. Dess unika, värmeblästrade Nano Matrix-yta ger maximalt glid och pixelexakt kontroll. Tillsammans blir dessa produkter en livsfarlig kombination för motståndarlaget.

Utöver produkterna så får du även med en Roccat keps, solglasögon och en t-shirt så att du kan visa upp ditt stöd för Roccat under nästa event. Roccat har även lagt med en GG-knapp. Så efter du vunnit över dina motståndare, tryck på knappen och hör det ljuva ljudet av vinst och ett good game.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!