Xtrfy Brand Box

Vårt artikelnr: 13280 Tillv. artikelnr: XTRFYBRANDBOX
Inget omdöme. Skriv en recension!
  • Xtrfy Brand Box
  • Xtrfy Brand Box
799 kr
Lagerstatus: 3 st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Innehåll:
- Xtrfy M1 Gamingmus
- Xtrfy C1 Sladdhållare

- Signat klistermärke i guldfärg från legendaren f0rest!!!
- Xtrfy Nyckelring
- Xtrfy/NiP klistermärken

Nu lanserar vi MaxGaming Brand Box! Ett paket med alla godsaker från din favorittillverkare som du kan ha hemma och på dig när du är på event. Med denna Brand Box från Xtrfy får du en mix av gear och merchandise som du kan använda för att komplettera din setup och stoltsera med vart du än befinner dig!

Om du är ett fan av Xtrfy, Ninjas in Pyjamas eller f0rest så är denna box för dig! I denna boxen så får du Xtrfy's M1 Gamingmus som är utformad och utvecklad av professionella spelarna i Ninjas in Pyjamas. M1 kommer med Omron-brytare, Pixart PMW 3310-sensor, gummerad yta för stadigare grepp samt teflonfötter som ger superbt glid, allt som behövs för att ligga steget före motståndarna. Du får även med Xtrfy C1 Sladdhållare för att minska moståndet från musens sladd genom att den håller sladden i en fast position.

Utöver produkterna så får du även med en högkvalitativ Xtrfy nyckelring, Xtrfy/NiP klistermärken och ett ovärderligt ett signat klistermärke med guldfärg från legendaren f0rest själv.

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!