Bärbara datorer

För en fantastisk spelupplevelse hos den som ofta är på språng så kan det behövas en bärbar dator med en prestanda som täcker även de tyngsta av spel. Hos oss på Maxgaming hittar du de bästa bärbara datorerna för alla typer av gaming och i flera olika prisklasser. Alla våra datorer är dessutom enkla att koppla ihop med extra bildskärmar, externa tangentbord, headset och andra tillbehör i vårt sortiment som maximerar spelupplevelsen för alla typer av spelare.

I vårt sortiment ingår bland annat Asus Gaming FX504GD, som är perfekt för den som ska ta steget från en alldaglig dator till en gamingdator som dessutom har ett riktigt bra pris. Grafikkortet är NVIDIA GTX 1050 och ljudet DTS 7.1, som driver vilket spel som helst till en kraftfull upplevelse utan störningar. I den övre prisklassen finner ni vår mest kraftfulla dator, Asus ROG G703 som har åttonde generationens i7-processor och den mest kraftfulla grafiken på marknaden. Hos oss på Maxgaming hittar du bärbara datorer för alla smaker och som aldrig tummar på kvalitén.

Det finns många fördelar med en bärbar gamingdator jämfört med en stationär dator. För gamern som ofta lanar och spelar med kompisar på olika ställen så är en bärbar dator att föredra för alla typer av spel. Detta gör att datorn kan användas även till skolarbeten, med olika projekt eller på arbetet. Då grafiken hos våra datorer är bland de bästa som finns på marknaden så går det med fördel att även använda dessa för bild- eller videoredigering.

Se vårt utbud nedan och låt dig inspireras av våra Asus-datorer som passar till alla typer av spel, oavsett prestandakrav eller erfarenhet. En bärbar speldator passar den som vill ha möjligheten att med enkelhet flytta sin speldator och spela på olika ställen. De är även bra för de som även vill använda datorn till olika projekt utöver spelandet.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 22 av 22 produkter