Stationära datorer

För dem som kräver en högpresterande dator för gaming på en mycket hög nivå har vi på MaxGaming utvecklat stationära speldatorer för alla smaker. Dessa stationära datorer är utvecklade med fokus på att kombinera styrka med grafik, för att de mest krävande spelen ska kunna spelas utan störningar eller att gamers ska behöva kompromissa i vare sig design eller pris. MaxGamings egna datorer börjar på 9490 kronor och uppåt, vilket innebär att det finns något för alla, oavsett budget. Datorerna har en tidlös och elegant design som tillsammans med kraften ger ett hållbart och prisvärt resultat som dessutom har hela 3 års garanti.

Vi på MaxGaming erbjuder även stationära datorer från Asus för gaming i världsklass. Dessa kombinerar en enorm kraft med en originell design för gamers som vill ha det lilla extra övertaget i de allra tyngsta spelen. Inbyggt i samtliga stationära datorer finns även ett intelligent kylsystem för de riktigt långa spelstunderna, vilket gör att datorn håller sig kall och alert även efter flera timmar av gaming. Datorerna kan med fördel kopplas ihop med samtliga av våra accessoarer som fulländar spelupplevelsen.

I vårt utbud har vi stationära datorer i många olika prisklasser, men med bland den bästa prestandan och kraften på marknaden. Är du nybörjare och vill ha en stabil speldator som också klarar av att redigera bild och film? Eller är du en erfaren gamer som kräver den allra bästa grafiken och prestandan? I vårt utbud har vi något för alla utan att tumma på kvalitet, grafik eller prestanda. En stationär dator passar gamern som vill ha den bästa spelupplevelsen utan störningar; som enkelt vill kunna koppla ihop olika tillbehör med datorn och som inte behöver flytta sin spelutrustning. Med en stationär dator kan man själv välja vilka skärmar man vill ha beroende på vilka spel som spelas, och man kan enkelt byta mellan flera olika.

Filtrera (0)