Filter
Återställ filter
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

XBOX One

Visst finns det många bra spelkonsoler men vill du ha den där extra styrkan är XBox One ett självklart val för många gamers. XBox One är något av den mest kraftfulla konsolen på marknaden och kan erbjuda produkter som XBox One S och den nylanserade XBox One X med en otroligt kraftfull prestanda. Vi på MaxGaming är stolta över att ha dessa spelkonsoler i vårt sortiment så att du som gamer kan utveckla dig precis i din egen takt.

 

Den märkbara skillnaden mellan den nya XBox One X och XBox S är ett flertal olika detaljer. Den senaste har också en lägre prislapp än den förstnämnda, vilket är ganska normalt om man ser till bildupplösningen och detaljer som färgrymd och bilduppdatering. Dock är det värt att poängtera att alla spel som har stöd för den första lanserade XBox One även är kompatibla med XBox One X och tvärtom. Alla spel som prövas på denna hårding ser i regel bättre ut och kommer med tekniska förbättringar, snabbare laddning och en läckrare spelupplevelse. Du som gamer kan också dra nytta av den avancerade konsolens Enhanced-spel med egen logga som ger än ännu detaljrikare gamingsession, oavsett om det handlar om verklighetsbaserade spel eller rena fantasy games.

 

Kort och gott är detta nya kraftpaket en uppiffad version av den ursprungliga konsolen, med inbyggt stöd för 4K och HDR samt med rejäla styrkor under huven. Därför är det inte så konstigt att denna produkt som fick namnet Project Scorpio under utvecklingsprocessen, har blivit elitspelarnas nya favorit även om de förra också spelar stor roll. Självklart kan du även streama 4K-innehåll på din tv med de tidigare konsolerna och även uppgradera spel via din UHD-TV, även om ett verkligt 4K-spelande kräver en One X. Är du osäker är det bara att kontakta vår support på MaxGaming så blir du guidad från A-Ö.

Filtrera (0)