XBOX ONE tillbehör

Här hos oss på MaxGaming hittar du allt du behöver för att lyfta spelupplevelserna med ditt XBOX ONE. Vårt utbud rymmer den mest grundläggande hårdvaran som krävs för att kunna spela samt ett brett sortiment av kringutrustning som fördjupar och förbättrar ditt spelande. Från handkontroller i ett antal olika utföranden till headsets och viktiga grundläggande komponenter som kablar, adaptrar och väggfästen.

 

Bland kontrollerna hittar du i standardutförandet av XBOX ONE handkontroller i olika stilfulla utföranden som låter dig spela inte bara med den komfort de erbjuder, utan också med stil. För mer specialiserade speltyper har vi ett antal olika fightsticks att tillgå. Med en XBOX ONE fightstick förvandlar du din XBOX till ett arkadspel. En fightstick liknar utförandet på äldre tiders arkadspel och är enligt konnässörerna det rätta sättet att spela fightingspel på, inte minst då det motsvarar de förutsättningar som ges i officiella turneringar. Den som älskar att spela racingspel får samma effekt av att skaffa sig en XBOX ONE ratt. Kompletta med pedaler vars motstånd kan justeras och kompakt och stabilt byggda kommer du så nära upplevelsen av att köra en riktig bil som är möjligt utan att faktiskt sitta i en. Komplettera gärna med en separat växelspak och upplevelsen är komplett.

 

För att spela online behöver du ett XBOX ONE headset. Vi på MaxGaming har en uppsättning headsets som låter dig kommunicera med dina vänner utan att du samtidigt behöver spräcka plånboken. För kräsna spelare som ställer höga krav på ljudet har vi högkvalitativa hörlurar från bland andra Steelseries och Sennheiser, båda två väl ansedda både i gamingkretsar och bland audiofiler generellt. Kanske har olyckan varit framme och laddkabeln till din handkontroll gått sönder? Bland reservdelarna har vi gott om XBOX ONE kablar; HDMI, Mini-USB samt ersättningar för utslitna gummiomslutningar till dina thumbsticks och mycket mer.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 166 produkter