Övriga tillbehör till XBOX ONE

Med Xbox One har Microsoft gjort en rejäl spelkonsol, men vid sidan av det även en mångsidig maskin som kan göra en hel del utöver spelandet. Även om funktionaliteten fungerar utmärkt som den är, kan den alltid göras smidigare med läckra tillbehör. Vill du t ex optimera din Xbox One för tv-tittande, så att du slipper ännu en maskin i vardagsrummet, kan du med hjälp av en Digital Tv Tuner göra din Xbox One till ett alternativ till en digital- eller satellitbox, som dessutom blixtsnabbt kan byta mellan spel- och tv-läge. För att göra tv-tittandet ännu smidigare, kan du även lägga till en Xbox One Media Remote, som är designad för att enkelt kunna byta mellan appar, tv, volym, Blu-Ray-filmer och streaming-tjänster.

 

Vill du göra mer av ditt spelande, finns tillbehör som både kan strukturera upp din förvaring av t ex handkontroller eller konsol, men även sådana som kan utöka användningen av dina standard-tillbehör. Med add-ons som t ex Chatpads till din handkontroll kan den sociala aspekten av spelandet bli smidigare, och ifall du känner för att byta till PC-spelande för en stund, men fortfarande vill ha kvar komforten av din trådlösa handkontroll, kan en mottagare som du kopplar in i USB-porten på din PC göra det möjligt för dig att använda din trådlösa handkontroll även när du spelar på din dator.

 

För den som vill spela på andra sätt än med en handkontroll, eller göra användandet av konsolens övriga funktioner smidigare, finns flera olika sätt. Med en Kinect-kamera låser du upp funktioner som Cortana-tjänsten som tillåter dig att styra konsolen via röstkommandon; du kan ringa videosamtal med Skype, och spela Kinect spel, med din kropp som kontroll. Är du en arkadspelare, eller har en förkärlek för t ex fightingspel, finns utbytbara delar till Fightingsticks, som t ex joysticks och knappar av hög kvalitet, så att du kan anpassa din kontroll efter dina preferenser.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 23 av 23 produkter