XBOX ONE fightstick

Med klassiska spelserier som Streetfighter och Tekken, har fighting-genren en lång historia av fantastiska spelupplevelser. De har blomstrat ända sedan arkad-tiden, och har sedan dess följt med i spelutvecklingen mellan konsolgenerationer; mekaniken har förfinats, spelkonceptet har blivit innoverat på alla möjliga sätt, men även om spelen har förändrats de senaste årtionden, är grunden fortfarande densamma. Stommen i fighting-genren är fortfarande snabbhet, reflex, taktik och improvisation, något som fortfarande bemästras bäst med en enkel kontroller-layout.

 

Vilken typ av kontroll man väljer att spela med varierar även i proffs-sammanhang, men den klassiska Arcade Fightstick-kontrollen har, tack vare sin enkla men väldesignade utformning haft årtionden att optimeras för just denna typ av spel. Enkelheten gör det lättare för den som vill bekanta sig med fighting-genren att lära sig, och ger samtidigt veteranen en otrolig kvalitet, med högkvalitativa joysticks och knappar som är designade för blixtsnabb respons och balanserad känslighet.

 

För dig som spelar på Xbox One, har Microsoft tagit fram Fightsticks som är designade för att kunna användas enkelt med både Xbox One och Xbox 360, och även smidigt med PC, så att du kan göra din egen Fightstick till en ständig följeslagare mellan olika plattformar med samma kvalitativa komponenter och invanda layout till många olika fighting-spel.

 

En del Fightsticks är gjorda för att du enkelt ska kunna byta ut delar, som joysticks och knappar, så att du kan hitta dina favoriter, både vad gäller funktion och estetik. Knappar och joysticks av hög kvalitet finns i otrolig variation, så att du kan göra din Fighstick optimal för dina preferenser - vi och tillverkarna vet precis hur stor skillnad känsligheten i en joystick eller responsen i en knapp kan göra i spelandet, oavsett om du torkar pannan i en proffsturnering, eller i en vänskapsmatch i soffan med dina vänner.

Filtrera (0)