XBOX ONE kablar

Om du gillar att spela spel och har en XBOX ONE så vet du förmodligen att det finns en hel del tillbehör att köpa till den. Detta gäller inte minst kablar, men att hitta rätt kabel kan ibland kännas som lite utav en djungel. Vi hos MaxGaming har flertalet högkvalitativa kablar att erbjuda från mycket populära och omtyckta märken, t.ex. Hama, KontrolFreek, Tritton och liknande. Just kablarna kan tyckas vara en tråkig och oviktig del i spelandet, men så snart som du som spelare får problem med en av dem så inser du hur viktiga de faktiskt är.

 

Har strömkabeln till din XBOX ONE kanske slutat fungera eller är det kanske glapp i den så att den bara fungerar ordentligt ibland? Vi hos MaxGaming vet att sådant lätt händer, men med en ny XBOX ONE power cable så är problemet historia. Samma sak kan hända med en XBOX ONE cable till din controller. Som tur är så behöver du inte slänga controllern och köpa en ny, utan den kan räcka med att endast köpa en ny kabel.

 

Bland de XBOX ONE kablar som vi hos MaxGaming erbjuder finns det även kablar för chatt, audio, ethernet och liknande och i många fall är de även kompatibla med exempelvis PC, Playstation och mobila enheter.

 

Generellt sett kan det sägas att XBOX ONE kablar är väldigt välgjorda, då de är anpassade för just spel och spelare. Tillverkarna vet hur kablarna böjs, slits och utsätts för diverse påfrestningar under spelandets gång och det har de tagit med i sina beräkningar. Därför är till exempel många av kablarna flätade i mjuka material, vilket skyddar de inneslutna delarna och bidrar till att kablarna inte tvinnar ihop sig. Självfallet innebär detta inte att hastigheten som kablarna kan hantera har fått stå tillbaka - faktum är att de flesta kan hantera mycket höga hastigheter, vilket alltid bordar för en bra spelupplevelse för dig som spelare.

Filtrera (0)