Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd

Vårt artikelnr: 13482 Tillv. artikelnr: NGF-1166
Inget omdöme. Skriv en recension!
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
 • Genesis Hydrion 120 LED PC Fläkt Röd
99 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

GENESIS HYDRION 120 PC-FLÄKT
En tyst, effektiv och iögonfallande fläkt är ett perfekt tillbehör för alla speldatorer. De nyaste spelen lägger mer och mer stress på datorerna, sätter dem under tung belastning och förväntar sig barmhärtigt ostörd effektivitet för att kunna ge spelarna en smidig upplevelse. Det är vanligt att många chassin kommer med ett otillräckligt antal fläktar, eller att användare helt enkelt med tiden uppgraderar sin hårdvara - eftersom det finns en önskan om ett bättre luftflöde. Lösningen är att lägga till fler fläktar. Och Genesis har din rygg med sin helt nya Hydrion 120-produktlinje som uppfyller de höga förväntningarna som gamers har.

TYST OCH EFFEKTIV
Det första som användare intresserar sig för när de väljer fläktar är ljud ...eller snarare avsaknaden av ljud. Hydrion 120 är utformad för att kunna minska luftturbulensen, som orsakar mest oljud under sitt arbete (bortsett från själva motorn). Tack vare det bör fläktbuller inte överstiga 20 dB, vilket är nivån av en subtil viskning. En annan källa till hörbart ljud är vibrationer, som är ofrånkomligt i alla arbetsmotorer. För att förhindra att de sprids på chassit är Hydrion 120 utrustad med antivibrationsdynor i varje hörn (på båda sidor) som kommer i kontakt med chassit. 1000 varv per minut är den optimala fläkthastigheten som ger 42,1 CFM luftflöde, men utan att störa användaren med för mycket ljud som annars kan genereras av snabbare snurrande blad.

VÄLJ DIN FÄRG
Effektivitet är inte det enda som Hydrion 120 kan erbjuda. Fläktens utseende förfinas på ett sätt som är populärt inom gamingvärlden - tack vare 15-LED-dioder som ger coolt ljus och livlig belysning. Hydrion 120 finns i 4 färgvarianter för bakgrundsbelysning - röd, blå, grön och vit - välj det som matchar ditt tema!

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!