Filter
Återställ filter
51 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

HDMI kabel

Riktigt bra kablar av hög kvalitet betyder mycket mer än vad man kanske inser och är något som man ofta inte tänker på vid inhandling av teknisk utrustning. Det kan tyckas som mycket pengar ibland bara för ett par kablar, men om man istället tänker på alla de problem man slipper - störningar och liknande - bara för att man sparat in på billiga kablar, så känns köpet plötsligt mycket vettigt. Kablarna ska självklart inte utgöra den länk som förstör helheten. Det finns många varianter av kablar på marknaden, men en av de mest säljande idag är HDMI-kabeln som används till att ansluta enheter som kräver överföring av både bild och ljud med hög hastighet.

 

För att underlätta för våra kunder så kan vi på MaxGaming erbjuda en samling HDMI-kablar som samtliga är av mycket god kvalitet till bra priser. Här hittar du olika varianter och längder av HDMI-kabel, från 0,5m till 3m. Vi har dessutom olika adaptrar som konverterar en typ av anslutning till en annan, exempelvis "DVI to HDMI" samt en adapter som gör det möjligt att ansluta en HDMI-skärm till ett grafikkort på en PC som är utrustad med en så kallad DisplayPort. HDMI-kabel köper man utefter det behov och de krav man har och eftersom kablarna skiljer sig åt mellan varandra är det bra att jämföra de olika varianterna så att det blir rätt. Exempelvis finns det särskilda kablar som stödjer formatet 4K (Ultra HD), något som blir allt vanligare när det gäller både film och spel. Vet man att man kommer använda mycket 4K-material så är det lika bra att satsa på en sådan kabel direkt.

 

Självklart finns också serier med lite billigare kablar om man så skulle önska. Som gamer bör man dock inte snåla in på en billigare kabel, eftersom spelen kan kräva en viss hastighet.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 51 produkter