Filter
Återställ filter
26 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Kabelsortering

Den som har många kablar liggande vid spelhörnan vet hur jobbigt det kan vara när allt trasslar ihop sig och blir till knutar. Kabel-trassel kan ge upplopp till mycket frustration; särskilt vid städning eller ifall något ska flyttas på. Lösa kablar kan samtidigt resultera i att risken för att snubbla över dem ökar och så även att dator eller andra teknikgrejer åker i golvet. Vi på MaxGaming vet hur jobbigt detta kan vara och har i vårt utbud allt som behövs för att organisera kablarna i hela hemmet. Det kan vara mycket tillfredställande när alla kablar är placerade och fästa, precis som du vill ha dem.

För gamern som vill slippa tänka på den ihoptrasslade bollen av kablar under skrivbordet så har vi smarta lösningar som kan användas hemma och dessutom tas med på lan. Våra produkter är små och smidiga och kan användas med de flesta teknikgrejer. Självhäftande kabelclips är bra för att hålla kablarna till datorn under kontroll hemma, medan buntband och kabelbuntning är perfekta för engångssortering av kablar som man sedan bara kan klippa upp. I vårt utbud hittar du även kabelsorteringskit och kabelhållare som gör livet lite enklare med sin enkla design och låga pris.

Det är inte bara hemma eller på språng som det kan vara bra att sortera sina kablar, utan även på arbetsplatsen. För den som använder sin dator eller annan utrustning både hemma och på jobbet är det särskilt viktigt att skydda sladdarna mot onödigt slitage som annars kan uppstå. Vi på MaxGaming har ett utbud av produkter för kabelsortering för att göra din vardag lite lättare och hindra onödig frustration över kablar som kan tyckas sprida ut sig överallt och bli till en ormgrop om man inte är försiktig. Våra produkter är små, smidiga och praktiska och har mycket förmånliga priser.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 26 av 26 produkter