Mouse skates

Det finns få saker för en gamer som är så frustrerande som en slö mus som inte håller måttet, men istället för att köpa en ny så är mouse skates den ultimata lösningen. De kan köpas som remsor eller som färdigformade musfötter. Mouse skates är det ultimata tillbehöret för din gamingmus, då den glider bättre på underlaget och samtidigt förbättrar din spelupplevelse, tack vare precision och prestation hos din mus. Med musfötter eller mouse skates som det kallas, minskar friktionen och alla dina rörelser registreras blixtsnabbt hos musen. Resultatet - ett överlägset bättre glid och noll krångel!

Hitta rätt i djungeln av mouse skates

Mouse skates finns att köpa från en rad eftertraktade varumärken och företag som specialiserat sig på denna typ av tillbehör. Vi på MaxGaming är stolta över att kunna erbjuda våra gamers hyperglide mouse skates, razer mouse skates samt mouse skates logitech m.fl. i vårt sortiment. Det finns många olika typer att hålla reda på som passar till olika möss och de nya har ett ännu bättre material som gör att musen glider som på luft. Mouse skates används främst av elitspelare som behöver en gamingmus som reagerar blixtsnabbt på minsta rörelse men produkterna passar även den som använder musen i det dagliga arbetet. Tänk dock på att det är viktigt att hålla rent dina mouse skates då smutspartiklar och damm bidrar till att glidet försämras och fästet blir svagare. Hos MaxGaming finns ett enormt stort urval från flera stora varumärken som Corepad och Hyperglide och våra mouse skates kan köpas till förmånliga priser med 60 dagars öppet köp. Vill du ha råd och hjälp kan du kontakta oss så guidar vi dig rätt i djungeln av mouse skates.

Så fungerar mouse skates
Det finns mycket som kan orsaka att musen förlorar sitt grepp förr eller senare. Att friktionen blir lidande är bland de första tecknen på att det är dags att investera i mouse skates som förbättrar glidet och bibehåller gamingmusens reaktionsförmåga.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 86 produkter