Bildskärmar

Att ha bra bildskärmar är otroligt viktigt för spelupplevelsen och många väljer att dessutom ha två eller tre skärmar. Att ha en skärm på 144 hz är nu standard för gaming på professionell nivå och de allra flesta väljer en skärm som är minst 24 tum i storlek. Vi på MaxGaming erbjuder en stor mängd gamingskärmar som passar till alla slags spel och även tillbehör till dessa för att kunna anpassa skärmarna och få en så bra spelupplevelse som möjligt. En monitor kan mätas i hur snabb den är i hz. En 144hz skärm är alltså optimal för riktigt snabba spel, men allt över 100hz är att föredra beroende på vilket spel som ska spelas.

Det finns flera olika storlekar på skärmar och när man ska välja storlek är det bra att tänka på vad skärmen ska användas till. Det är onödigt att köpa en för stor skärm om man till exempel ska använda flera bredvid eller ovanpå varandra. En riktigt stor skärm kan dock vara häftigt att ha för spel som Battlefield som egentligen bara kan användas på en skärm. Hos oss på MaxGaming finns det något för alla och vi har skärmar från 24 tum och uppåt i olika prisklasser och Hz. De skärmar vi erbjuder har noga valts ut för att passa seriösa gamers och de tillbehör som kan hittas i vårt sortiment är utvalda för att bildskärmarna ska kunna anpassas till alla olika behov. Vi har även rengöringsprodukter så att skärmarna kan hållas rena och fina.

Vi erbjuder skärmar i olika prisklasser. Det finns något för alla. Det som alla bildskärmar som vi erbjuder har gemensamt är den fördelaktiga kvalitén och ett löfte om en fantastisk spelupplevelse vilken skärm man än väljer.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 112 produkter