Filter
Återställ filter
166 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Musmattor

De flesta gamers föredrar större musmattor som har en undersida med bra grepp på hårda ytor för att inte riskera att den flyttar sig mitt under ett spel. Musmattan ska komplettera musen genom att ge sensorn en god avläsningsyta och att göra så att musen glider bra för att undvika att muspekaren ”hoppar”.

Hård vs mjuk
På en hård musmatta kan spelare få ett riktigt bra glid tack vare den låga friktionen, de är oftast mindre och lättare att rengöra samt har en längre livslängd än mjuka musmattor. Hårda musmattor fungerar speciellt bra ihop med gaming möss som har laser-sensorer.
En mjuk musmatta bör vara mörk och tätt vävd för högsta precision och gärna kantsydd får lång hållbarhet. Tjockleken varierar och det är mestadels en smaksak vilken man väljer. En mjukare musmatta ger högre friktion vilket bidrar till bättre rörelsekontroll. Optiska möss får bäst avläsningsförmåga med en mjuk musmatta och många FPS-spelare föredrar denna kombination. Mjuka musmattor låter mindre än hårda vid användning, men det beror även på musens utformning och vilken typ av fötter/skates som den har.
Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 166 produkter