Filter
Återställ filter
188 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Musmattor

Föreställ dig att du sitter och lirar eller är mitt inne i en spännande omgång av e-sport. Du planerar och ska göra ett av dina bästa drag någonsin och din musmatta viker sig och glider undan. Att använda sig av en mjuk musmatta var förr en standard, men idag har man förstått vilken nytta det är att byta ut sin mjuka musmatta mot en hård. Den hårda ytan gör att musen lättare glider som den ska och du kan även räkna med ett betydligt bättre grepp på undersidan.

Är du på jakt efter en ny musmatta är MaxGaming sajten för dig. Här hittar du snygga, praktiska och billiga musmattor som håller en hög standard. Utbudet är stort och du kan dessutom välja mellan ett flertal olika tillverkare och prisklasser, så att du kan vara säker på att hitta en produkt för just dig. Bland namnen på listan hittar du bland annat Razer, Qpad och Logitech och väljer själv om du vill ha en enkel och diskret mouse pad eller en gaming mouse pad som verkligen drar blickarna till sig.

Det som gör musmattor från MaxGaming så bra är att de är framtagna för att ge musen ett bra glid, ge god ergonomi och passa utmärkt för gaming. Den hårda ytan är enkel att rengöra och har ett bra fäste på de allra flesta underlag. Genom att enkelt kunna hålla musmattan ren förlänger man även produktens livslängd. I utbudet finner du mattor av varierande tjocklek och storlekar.

Det finns egentligen ingenting som säger att en tunn musmatta är bättre än en tjockare, utan vad man väljer handlar främst om det egna intresset och vad man tycker är bekvämast. Många gamers föredrar större modeller som en musmatta XXL, men även här är det den egna erfarenheten som styr mest. Använder du dig av en trådlös mus kan det vara praktiskt att satsa på en musmatta med inbyggd och trådlös laddning. På det sättet kan du vara säker på att din datormus aldrig ger upp när spelandet går som bäst!

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 188 produkter