Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse

Vårt artikelnr: 9837 Tillv. artikelnr: DM1 Pro S Matte
Skriv en recension
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
  -20%
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
 • Dream Machines DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
399 kr Ord. pris: 499 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-2 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd
Uppgraderingen som du har väntat på!
Det senaste och bästa från Pixart - MÖT 3360

Vi arbetade mycket hårt på DM1 Pro-musen, och nu är vi mycket stolta över att kunna släppa DM1 Pro S! Våra användare krävde en uppgraderad version av vår otroligt populära DM1 Pro, och nu kan du äntligen beställa den. Vi tog allt som var bra med DM1 Pro och förbättrade det baserat på användarnas feedback. Du kommer att älska den här musen!

Naturligtvis är den största förändringen sensorn. Vi vet att alla ivrigt har väntat på en spelmus med 3360 sensor, och nu är det tillgängligt från Dream Machines. 3360-sensorn är helt otrolig, den inte bara ökar spårningshastigheten upp till 7 m/s, men ökar också den maximala DPI:n upp till 12 tusen!!! Vi känner oss övertygade om att alla kommer att vara mycket imponerade av den nya och förbättrade sensorn.

Detta är inte ens allt. Med 3360 kan du använda musen på många fler och olika typer av ytor än med 3310. Avbildningsalgoritmen är så exakt att den fungerar även på en blank yta. Dessutom är DM1 Pro S finjusterad för att efterlikna din rörelse perfekt, även om du lyfter och sätter ner musen snabbt och i vinkel. Att spazza ut är inte ens en tal om! Du kan räkna med noggrann styrning och precision.

Samma form - nerbantad till endast 85 gram
Exakt - vi arbetat mycket hårt för att sänka vikten pyttelite från DM1 Pro. Vi vet att våra spelare vill att deras mus för att vara lätt att plocka upp och lägga ner. Vi designade helt och hållet om PCB:n med den nyaste tekniken och de lättaste komponenterna som fanns att få tag på, så att spelarna kommer spela bättre än någonsin tidigare.

Storleken på musen är densamma som DM1 Pro: 126 mm x 39 mm x 68 mm. DM1 Pro S är bra formad för dig som har antingen handgreppet claw, palm, eller fingertopp. Våra användare är överens om att denna form är bäst för de flesta. Vi har sett hur många som älskar formen, och nu med den nya lättviktaren kommer du att älska DM1 Pro S ännu mer.

Extra finjusteringar och tester

Efter vår framgång med DM1 Pro visste vi att den skulle vara svår att slå. Visst, sensorn är en sak, men vi har gjort många fler anpassningar, baserade på användarfeedback. Varje produkt vi släpper, särskilt DM1 Pro S, har många långa timmar av forskning bakom sig, allt för att göra den till den bästa musen för spelarna.

Vårt designteam började faktiskt arbeta på den nya musen innan DM1 Pro någonsin kom ut. Tiden är väl spenderad och allt arbete har lönat sig. Vi finjusterade PCB:n så det blir så lite fördröjning som möjligt. Dessutom har vi helt omorganiserat den, för att bättre optimera transistorerna och kretsarna. Liksom i DM1 Pro, sätter vi S vid 1000 Hz polling rate och behöll lyftavståndet på ungefär 1,8-2,0 mm. DM1 Pro S är bättre utrustad för att ge dig de verktyg du behöver för att krossa dina motståndare.

Detaljer
Dessa detaljer är precis samma som i DM1 Pro och DM2 Comfy. Varför ändra ett fungerande koncept?

LOD - aka "Lift off distance”. Vi ställde in den på ca 1,8 mm eftersom det är optimalt för gamers. Om den hade varit något högre kommer musen att spåra när man inte vill. Vi vill göra dina rörelser på musmattan snabba och korrekta, men inget mer.

Acceleration - Vi stängde av den. Varför? Acceleration är bra för kontorsråttor vars enda behov av musen är att flytta från mitten av skärmen till kanten fort med en snabb snärt. Trevlig funktion, ja, men för gamers detta skapar bristande noggrannhet. Du vet inte hur långt en svängning på musmattan kommer att flytta dig i spelet. Det är inte vad du vill i ett spel, eftersom det innebär skillnaden mellan liv och död.

Prediction - Också avstängd. I likhet med acceleration, är det en trevlig funktion för människor som vill rita saker i paint. Det hjälper dig att göra en rak linje. Men om du är en gamer, vill du även att de minsta rörelser från vänster till höger ska kännas och ses på skärmen.

Smidighet - Nästan avstängd. Detta är en annan funktion som hjälper till att ”Jämna ut” din rörelse för att dölja eventuell fördröjning på musens sensor. Naturligtvis är eftersläpningen i vår mus mycket låg (nästan obefintlig) och på grund av det, behöver vi inte tung smoothing som kan distrahera en spelare. I grund och botten kommer du inte märka något förutom den verkliga rörelsen du gör på musmattan.

Double Down - 7,0 M/s
Den här musen är otroligt snabb. Denna mus kan spåra 7,0 M/s, vilket är snabbare än världens snabbaste spelare. Det är ungefär dubbelt så mycket som för DM1 Pro.

DPI till MAX - 400/800/1600/2400/4800/12000
Vissa människor gillar att skryta om hur hög DPI de har. De flesta av oss vet att detta nummer är inte vad som verkligen spelar roll, men vi vill ändå ha det. Nu med DM1 Pro S, kan du ”rätt att skryta”, och kan också berätta för folk att musen kommer att gå upp till otroliga 12.000 DPI. Passa på och njut!

2 stilar för olika händer
Vi behöll DM1 Pro's matta gummihölje, eftersom att människor älskar det. De säger att det har ett bra grepp och känns superbekvämt i handen. På samma gång, finns en grupp människor som ville ha något glänsande. De ville att musen skulle vara något glänsande att kunna visa upp för sina vänner. Kanske är det på grund av att glansiga möss inte visar lika många fingeravtryck, och är lätt att putsa upp? Kanske finns det någon annan orsak. Hursomhelst, är vi glada över att kunna erbjuda båda alternativen nu för våra användare.

Du kan välja DM1 Pro S i matt svart eller blank yta. Vi älskar dem båda och om du har råd, kanske du vill norpa en av varje.

De stora teflon-musfötterna är fortfarande där för att hålla dig i total kontroll. Vi vet att efter tung användning kan fötterna bli slitna, och det är därför vi har inkluderat en extra uppsättning av musfötter i varje låda. Ibland kan ett extra par fötter komma väl till hands, eftersom vi vet saker kan hända.

Dream Machines vill även diskutera kabeln. Vi hörde hur en del människor föredrar icke-flätad(!), men vi testade båda, och den flätade kabeln kommer vi fortsätta att använda. Vi beslutade att köra på den mjukaste flätan som fanns. Det är den perfekta kompromissen som ger en enkel förflyttning, men ändå får en lång livslängd, och den kvalitet som flätade kablar ger. Dessutom är USB-kontakten guldpläterad för optimal anslutning, och kabellängden är satt till 1,8 meter.

20 miljon klick ÄVEN på scrollhjulet
Just det - vi lyssnade på er. Folk sa att scrollhjulet var alltför hårt. Vi har förändrat mittenknappen till att vara en 20 miljoner klicks-Omron - precis som för vänster och högerknappen. Detta bör tillfredsställa även den mest krävande klickern.

Är jag i paradiset?
DM1 Pro S är 2016 Dream Machines VIP-mus! Vi älskade DM1 Pro, och nu har vi gjorde en ännu bättre mus. Vi hoppas att alla andra älskar den lika mycket som vi gör. Vi kan säga att vi verkligen uppskattat alla kommentarer och feedback som vi fick på DM1 Pro.
Omdömen (2)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
DM1 Pro S Matte Gaming Mouse
3,5 2
 • Skrivet av: Anton

  Otroligt missnöjd med storleken utav musen, kan inte lägga min hand skönt över den utan att min tumme ligger över "sidoknapparna" på musen (MOUSE4 & MOUSE5). Använder dom bindade i spelen jag spelar och missclickade dom otroligt ofta. Sladden var lite uppristad också. Extremt missnöjd med passformen av denna... Jag har spelat med Steelseries Rival samt Zowie EC1, detta kändes som en minivariant av mus, tillägger även att jag inte har stora händer.

 • Skrivet av: Christoffer

  Fick hem denna musen och har nu använt den flitigt i lite CSGO lirande i ca 5 timmar. Kan bara säga att det är en extremt skön mus att lira FPS med. Gick från en Zowie EC1-A (Bästa musen jag någonsin använt) men ville testa något nytt. En väldigt liknande form men en aning mindre (väldigt lite skillnad), annars väldigt snarlik. Går du från något som är liknande en Zowie EC1/2-A kommer du inte bli besviken. Kompletterar musen med en Dream Machines Pad XL och de funkar extremt bra tillsammans.

Specifikationer
Egenskaper
Sensormodell: PMW3360
Sensortyp: Optisk
DPI: 12000
Antal knappar: 6
LED-belysning: Ja
Ambidextriös: Nej
Scrollhjul: Ja
Anslutningsinformation
Trådlös: Nej
Anslutning: USB
Kabellängd (m): 1.8
Storlek & vikt
Längd (mm): 126
Bredd (mm): 68
Höjd (mm): 39
Vikt (g): 85
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!