Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town

Vårt artikelnr: 14876 Tillv. artikelnr: CAPETOWN
Skriv en recension
1 199 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd

Exklusiv batch: Denna batch av Cape Town är den absolut sista någonsin.

ULTRALIGHT 2 - CAPE TOWN - MED INFINITYSKIN

Tack vare den helt nya konstruktionen och användningen av mindre och lättare material är Cape Town lättare än ultralätt. Vikten är endast 47 gram. Basmodellen kan dessutom byggas om i 13,000+ olika storlekar och former tack vare dess nya "INFINITYSKIN" som består av ett hållbart mjukt skummaterial. Cape Town går att använda både som en liten mus med precist musklick och som en air58. Genialt. En mus, oändliga dimensioner, oändliga möjligheter och oändlig potential för att maximera dina mål.

Vikten är ju betydande, men formen är ännu viktigare. Aldrig tidigare har du kunnat skräddarsy form och storlek, och mikrojustera dimensionerna på millimetern för att maximera och optimera ditt mål. Eftersom rätt dimension gör att man presterar som bäst söker spelare ständigt efter den efter den perfekta formen/storleken. Men det behövs alltså inte längre. Med INFINITYSKIN kan du justera varje millimeter tills du skapat den exakt den dimensionen av musen som just du vill ha.

INFINITYSKIN medföljer varje cape town. De har olika tjocklek och skiljer sig åt på millimetern. Eftersom millimetrar räknas när det gäller musens dimensioner. Använd de tjockare INFINITYSKINS för att bygga större dimensioner.

Det krävdes en stor kreativitet och teknisk kompetens för att utveckla INFINITYSKINS. Häftförmågan utvecklades tillsammans med 3M för att de skulle häfta fast ordentligt men ändå enkelt gå att ta av och återanvända. Det patentskyddade syntetiska skummet är tillräckligt hårt för att skapa en yta, tillräckligt lätt för att inte vara störande och starkt nog för att vara oförstörbar.

Fläcktålig, svettålig. Genom den nyligen uppfunna tekniken med en avsmalnande skärning av skummet smälter det samman med musens kanter utan att du ens tänker på det. Formar och rör sig som ett andra skinn. Ger ett fantastiskt grepp. Jag skulle kunna fortsätta, men helt enkelt...Du måste ha upplevt det själv för att förstå. Men låt oss inte glömma själva Ultralight 2.

Det nya materialet i skalet har förändrats helt och hållet. Lättare, mindre, bättre. Vi insåg att mindre dimensioner gav bättre sikte och precision. Musen ger det mänskliga fingret bättre kontroll att snabbt reagera och koordinera rörelserna utifrån hjärnans kommandon. Ultralight 2 är ett 47 grams konstverk som kan användas för att utföra de mest nyanserade fingerrörelserna. Snabbare rörelser, mer exakta rörelser. Sikta som en gud.

Skalmaterialet kan aldrig skadas. Du kan använda vatten, rengöringsmedel, vad du än vill för att ta bort resterna av INFINITYSKIN utan att det kommer att skada musen. Den var byggd för att vara lättare, byggd för att vara bättre, byggd för att arbeta tillsammans med INFINITYSKIN.

Nya musfötter, en helt ny skärteknik. Utvecklad för att ge den perfekta glidförmågan för en 47-grams mus.

Omdömen (11)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
Ultralight 2 - Cape Town
4,18181818181818 11
  • Skrivet av: Erik

    Hej jag har köpt en Finalmouse Ultralight 2 och scrollen är inte trasig men gnislar och hela musen vibrear när det gnislar.

  • Skrivet av: ssaeyong

    För nån som har min handstorlek(18cm x 9cm) är den här musens form och storlek perfekt, och kan bekvämt få mig att hålla ett fingertip grip utan problem som jag upplevt med till exempel zowies FK2 och Glorious model o-. Musens vikt är en ju är stor selling point och jag personligen tycker att man känner skillnad jämfört med model o-. Det stora problemet är sensorn och det ligger inte i sensorn själv då det är den kända och älskade PMW3360 sensorn men, finalmouse har låst sensorn till 500hz vilket har gjort många frustrerade eller fundersamma om varför de skulle göra det för en mus i den här prisklassen, men jag skulle visa er till en blur busters thread som tar upp diskutionen med hz's och input lag. Allmänt så är jag personligen väldigt nöjd och det är väl i slutändan det ända som spelar roll.

  • Skrivet av: Patrick

    För dom som spelar med 1000Hz polling rate, så kommer denna musen med 500Hz, går dock lätt att ändra genom att installera DM1 PRO S programmet och det funkade, fråga inte hur men det funkade. Har testat med ett mouserate program för att konfirmera det. Du behöver bara använda programmet en gång för att byta Hz. Annars är musen otroligt go, den tredje skinnet vid handflatan har då börjat lossna lite, så tog av den för fick osd på det :D

1 2 3 4
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!