Finalmouse - Köp produkter från Finalmouse hos MaxGaming.se
 

Navigera

Finalmouse

E-sport är på stark uppgång och Finalmouse är ett av företagen som riktar sig extra mot alla som gillar att tävla. Som namnet antyder tillverkar de möss för gamers. Även om de är designade för att användas av proffsen är det inget som hindrar en vanlig så kallad "casual gamer" från att utnyttja alla fördelar med deras produkter. Trots allt vill alla ha en lätt gaming mus med otrolig precision och hög kvalitet. 2015 och framåt har Finalmouse börjat göra sig ett starkt namn i branschen med en rad vassa gaming möss, inte minst Scream One, Ultralight och Ninja Air58. Deras kanske mest innovativa gaming mus är Ultralight Pro som är så lätt att den ger en helt revolutionerande spelupplevelse. Komforten är något utöver det vanliga och den låga vikten gynnar snabba rörelser som är vanliga i så kallade första person-skjutare som Counterstrike.

Finalmouse strävar efter att göra allt på egen hand med sin egna mjukvara och utförliga tester av varje knapp, varje sensor och varje liten detalj. De lämnar ingenting åt slumpen. Både klickandet och längre svepande rörelser ska ge lägsta möjliga responstid och perfekt precision. De säger själva att din hjärna, din hand och ditt sikte hamnar i perfekt harmoni med deras möss. Även om deras produkter är lätta har de fortfarande lagt mycket energi på hållbarheten. Mössen är lika starka som mer traditionella alternativ tack vare en egenutvecklad cellstruktur i materialet. Dessutom ligger kretskortet smart skyddat mot externa krafter.

Vi är Finalmouse enda leverantör i Europa och erbjuder alltid de senaste produkterna från Finalmouse. Vill du ha lättast möjliga gaming mus bör du absolut ge Ninja Air58 chansen. Endast 58 gram låter nästan för bra för att vara sant, men företaget har lyckats tack vare smarta tekniska lösningar. Den är ergonomiskt utformad, extremt bekväm och ger en känsla av att nästan inte känna någonting alls. Finalmouse förvånar gång på gång med deras innovativa möss med en ny imponerande vikt! Många menar att framtiden för gaming möss ligger i viktlöshet, snarare än i andra faktorer som trådlöshet. Hur som helst är det ingen slump att många professionella e-sportare använder möss från Finalmouse. Finalmouse möss säljs oftast ut på endast några timmar efter produktrelease.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Vit Vit
Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town
Finalmouse
Ultralight 2 - Cape Town
1199 kr
Slutsåld