Filter
Återställ filter
85 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Hori

Hori har varit inom branschen sedan 1969 och har tillverkat konsoler sedan 1983. Deras mål är att förbättra spelupplevelsen och göra den maximal. Inte vill de bara ge den bästa utrustningen till spelaren utan också utveckla ergonomisk design speciellt för handkontroller och högsta kvalitet. Spelvärlden utvecklas och förändras fort och Hori hänger helt klart med i utvecklingen. De samarbetar också med företag som Sony och Nintendo. I över 30 år har de varit en av de mest framgångsrika företag i Japan och gjort spelandet till en bättre upplevelse samt mer lättillgängligt.

2004 expanderade företaget och har nu även säten i bland annat Hong Kong och Storbritannien.
Alla produkter från Hori är utförda med en officiell licens från speltillverkare som Nintendo, Sony och Microsoft.

I Horis sortiment hittar man de allra mesta inom speltillbehör med toppkvalitet, ergonomisk design samt innovation. Allt ifrån racing wheel, handkontroller och trådlösa kontroller till fightsticks och mycket annat.

Horis styrka är att de har goda relationer med andra utvecklare vilket gör att de har möjlighet att ta fram unika produkter som tar ditt spelande till nästa nivå. De har också olika idéer och innovationer så som R&D teamet vilka designar produkter för kategorier inom racing och fighting. Där fokuserar man på att göra det enkelt att spela och göra det realistiskt.

Helt klart ett spelmärke man bör titta efter när man letar efter ny gaming kontroll eller varför inte uppgradera något om du inte har utrustning av god kvalitet. Det är värt pengarna!

På maxgaming kan du hitta de flesta av Horis produkter. Till exempel:

  • Hori Real Arcade Pro N Hayabusa (PS4/PC) - en av de senaste fightsticksen
  • Hori Onyx Wireless Kontroller (PS4)
  • Hori Racing Wheel APEX (PC/PS4/PS3)
  • Hori TAC Grip (PS4/PS3/PC)


Du kommer inte ångra dig om du köper in några av Horis produkter. Inte bara är det bra kvalitet och ergonomiskt utvecklade du får det också för ett bra pris!

Hori
Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 85 produkter