Filter
Återställ filter
81 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd

Headset till mobil

Om du som gamer spelar via telefonen och värdesätter ljud, vet du hur viktigt det är med ett bra headset. Ergonomiskt utformade headset ger en bra ljudkvalitet och är mycket bekväma att bära även under långa gamingstunder. Bra ljud är ett måste för dig som är en trogen gamer och vi på MaxGaming kan både rekommendera Apple hörlurar och Samsung hörlurar. Om du rör dig mycket när du använder telefonen, eller om du bara vill bli av med trassel fungerar ett par Bluetooth hörlurar bra. Med dessa kan du spela, lyssna på musik eller ringa under flera timmar.

 

Vi på MaxGaming har ett stort och varierat utbud av headset mobiltelefon. Här finns allt från trådlösa hörlurar till earbuds som passar bra för alla enheter du spelar på. Många av alternativen tar bort den största delen av omgivningens ljud och gör att du som gamer helt och fullt kan koncentrera dig på spelet. De hörlurar som finns i sortimentet är speciellt utformade för att kunna bäras länge utan att ge obehag eller smärta. Förutom detta erbjuder vi också flera alternativ av headset med inbyggd mikrofon. Dessa är perfekta för gamingevents och längre konversationer. När det gäller gaming headsets måste de både vara lätta och ha en bra ljudkvalitet.

 

Här på MaxGaming erbjuder vi varumärken och produkter som både passar nybörjare och erfarna gamers. Våra headsets passar flera olika mobiltelefoner och ibland också andra enheter. Många av dem har inbyggd fjärrkontroll samt mikrofon och det gör att man kan styra volymen helt efter aktuell situation. Den mindre storleken gör det enkelt att ta med headsetet och en riktigt bra ljudkvalitet gör att du som gamer lätt kan känna dig hemma även om skärmen på mobilen är lite mindre än datorns skärm.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 81 produkter