Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended

Vårt artikelnr: 10372 Tillv. artikelnr: G-3XL
Skriv en recension
 • Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
 • Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
 • Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
 • Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
 • Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
 • Glorious PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
399 kr
Lagerstatus: 20+ st i lager
1-3 dagars leveranstid Beställningar inkomna före 17:00 skickas ut samma arbetsdag
60 dagars öppet köp Hos oss handlar du alltid säkert, även när du inte är nöjd
Beskåda; Världens största gamingmusmatta. Glorious 3XL är den ultimata stormusmattan som har plats för både ditt tangentbord och din gamingmus. Den överdimensionerade mattan ger en solid bas för din mekaniska tangentbord, vilket minskar buller och eventuell halkrörelse, och dessutom förbättrar din skrivkänsla. Mattan ger dig också massor av rörelseutrymme för din mus - du behöver aldrig mer känna dig klaustrofobisk i din egna gamingsetup!

Glorious 3XL Extended (G-3XL) gamingmusmatta är vår största musmatta, och passar perfekt för dem med som har stora skrivbord. Vår speciella yta ger en unik blandning av hastighet + kontroll, vilket gör den idealisk för alla situationer; Allt från headshots i Counter Strike, till professionellt arbete med grafisk design. Alla musmattor från Glorious har även sydda kanter, vilket förhindrar musmattan från slitage, vilket kraftigt ökar dess estetiska look och livslängd. Dessutom: på grund av vår mattans högkvalitativa konstruktion kan dessa musmattor också tvättas i maskin.
Omdömen (3)
Du måste logga in för att kunna skicka recensioner Logga in
PC Gaming Race Musmatta 3XL Extended
4,66666666666667 3
 • Skrivet av: Sebastian

  Mycket bra

 • Skrivet av: Twitch.tv/kottebot

  Produkten har inte kommit än efter 4 veckor och snart 5 veckor, jag vet säkert att det är många som vill ha denna musmattan men två månader tycker jag är mycket för att lagret är i Sverige. Så om du köper denna produkt efter detta meddelandet så får du vara med att det kommer att ta minst 2 månader eller under om du har tur. Men annars så är detta den bästa musmattan jag har någonsin haft och rekommenderar mycket om du har en zowie fk1,ec2-a eller en g402 speed hyperion som jag har testat på denna musmattan och har funkat till hundra procent och därför är jag snäll och ger denna recensionen en fyra av fem.

 • Skrivet av: Kap

  Har tidigare ägt corsair och razers extended mattor som är 95cm/40cm. Ingen av dem är i klass med denna! Jag spelar i en så kallad v-stil vilket gör att 40cm djup inte alltid räcker till (kommer alltid utanför eller slår i tangentbordet), denna mattan löste detta problemet. Min steel series rival 700 glider otroligt mycket bättre på denna samt lätt att hålla kontrollen på. Enda minuset för mig är tjockleken på 3mm, skulle önskat mig en 5mm version. Spelar egentligen ingen större roll utom att det är lite bekvämare att lägga handen på. Om ni kör med ett handledsstöd från duopad måste ni ha glidez på. Blir näst intill ingen friktion mellan stödet och mattan. KÖP!

Specifikationer
Storlek
Bredd (mm): 1220
Djup (mm): 610
Tjocklek (mm): 3
Egenskaper
Material: Tyg
Tryck: Nej
Handledsstöd: Nej
Sydd kant: Ja
Belysning: Nej
Senast visade
Ha siktet inställt och prenumerera på vårt nyhetsbrev idag! Mer än 100 000 gamers prenumererar idag på vårt nyhetsbrev. Få exklusiva nyheter, ta emot grymma erbjudanden samt mycket mer!