PS4 tillbehör

Playstation 4 från Sony är en av de mest populära spelkonsolerna just nu. Vi på MaxGaming har ett brett sortiment av kringutrustning kompatibel med PS4, oavsett om det handlar om den viktigaste hårdvaran i form av handkontroller och hörlurar, eller produkter som låter dig piffa upp utseendet på din PS4.

 

En av de mest fundamentala delarna av varje spelupplevelse är kontrollen du använder. Här hos oss hittar du både vanliga handkontroller tillverkade av Sony samt olika PS4 joysticks samt fightsticks. Handkontroller till PS4 av det slag som följer med när du köper din konsol fungerar för alla spel. Kanske vill du komplettera den kontroll som medföljer med ytterligare en för att kunna spela tillsammans med en vän lokalt? Joysticks och fightsticks är väl lämpade för lite mer specialiserade spelupplevelser. Bland dem finns ett brett urval av spelkontroller av samma modell som du hittar på klassiska arkadspel, perfekt för dig som tycker om bl.a. fightingspel. PS4 headset finns i ett flertal olika varianter och prisklasser. De låter dig kommunicera med andra spelare både in-game och i partyn samtidigt som du får en klar ljudbild av exakt vad som händer runt omkring dig i dina spel. Med en PS4 ratt lyfter du som tycker om racingspel upplevelsen flera snäpp. Rattar från exempelvis Thrustmaster finns i olika prisklasser och kommer fullt utrustade med ratt och pedaler. Med en ratt får du känslan av att köra ett riktigt lopp att hamna så nära verkligheten som möjligt.

 

Här hos oss på Maxgaming kan du också hitta gott om kringutrustning av det mer basala slaget som PS4 kablar för laddning och strömförsörjning. Vi har också ett fint utbud av produkter som låter dig piffa upp din PS4, till exempel i form av olika skinn, men också väggfästen som låter dig sätta upp både din konsol och dina handkontroller på väggen.

Filtrera (0)
Tillbaka till toppen Visar 36 av 289 produkter