Acer - Köp produkter från Acer hos MaxGaming.se
 

Navigera

Acer

I Taiwan finns några av världens bästa tillverkare av datorprodukter. En av dessa är Acer. Allt tog sin början 1976, då under namnet Multitech. Under en ganska lång tid agerade de som underleverantör till stora internationella datorföretag, som till exempel IBM. Under 2000-talet började de göra sig ett riktigt starkt namn även för oss konsumenter i Sverige. De är framför allt kända för sina bildskärmar och serier av datorprodukter som Aspire, TravelMate med flera. Med sin långa erfarenhet och höga kompetens inom datorhårdvara, föll det sig naturligt att Acer också så småningom började rikta sig till gamers. De tog till exempel fram varumärket Predator som riktar sig särskilt mot alla spelare. När du ser en produkt märkt Acer Predator vet du att du får prestanda i absolut toppklass.

Acer har gjort sig kända för att ligga i framkant rent tekniskt. De har ett nära samarbete med bland annat Intel och Nvidia för att kunna erbjuda det allra senaste på marknaden. Likt många andra asiatiska företag har de också ett rigoröst kvalitetsarbete. Genom att göra oerhört noggranna tester och satsa på kontinuerliga förbättringar har de fått fram skärmar och datorer som inte bara har hög prestanda, utan också är pålitliga och hållbara.

Hos oss hittar du produkter från den omtyckta Acer Predator-serien för gamers. Vi erbjuder deras gaming skärmar som hör till det bästa som går att få tag på för seriösa spelare. Välj en 144hz skärm om du vill ha en extremt hög uppdateringsfrekvens. Fördelen är att du får en svårslagen fluiditet med en så kort responstid att den nästan är obefintlig. Resultatet är mjuk, följsam action som är perfekt när du vill ha den allra bästa spelupplevelsen. Acer Predator-skärmarna stödjer också tekniker som G-Sync och Freesync om du har ett kompatibelt grafikkort. Då synkroniseras skärmen med grafikkortet för att eliminera olika typer av problem som annars kan inverka negativt på bildkvaliteten i spel. Dessutom är alla Acers gaming skärmar ergonomiskt utformade, och visningsläget är justerbart för att vara bekvämt även vid långvarig användning.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Svart Svart
Spara -17%
Acer QHD Webbkamera
Acer
QHD Webbkamera
499 kr (599 kr)
I lager