BitFenix - Köp produkter från BitFenix hos MaxGaming.se
 

Navigera

BitFenix

Startat av veteraner från dator- och spelbranschen med djupt kunnande om de höga krav som ställs vid långa och regelbundna spelsessioner har BitFenix fokuserat på tillverkning av perifer men livsnödvändig hårdvara. Den typ av produkter som kanske inte är de första man tänker på när det handlar om gaming. Förlängningskablar, fläktar och adaptrar är några av de produkter från BitFenix som du hittar här hos oss på MaxGaming.

BitFenix har den futuristiska ambitionen att bygga datorutrustning som suddar ut gränserna mellan människa och maskin. Vissa skulle kanske uppfatta det som smått skrämmande, men det är inte fullt så otäckt som det låter. Ambitionen utgår från deras etos som är att hårdvara ska anpassa sig till användarnas behov snarare än tvärtom. Vi på Maxgaming delar BitFenix övertygelse. Man ska som spelare i stridens hetta inte behöva oroa sig över hårdvarans status, utan kunna hänge sig åt upplevelsen - det vill säga, i någon mening sammansmälta med den. Dessutom är BitFenix en tillverkare som vet att stil räknas. Deras produkter är snygga och väldesignade, framtagna med den passion seriösa spelare efterfrågar. Inte minst deras chassin men även deras komponenter för datorns insida - vilket utgör större delen av deras sortiment.

Förlängningskablar från BitFenix finns i varianter från 24-pin till 6-pin, alla konstruerade med en ultratät väv och kontakter som är gjutna för högsta precision. Fläktarna i BitFenix Spectre-serie nyttjar en unik design på bladen som på en gång lyckas med konststycket att se bra ut samtidigt som det håller din utrustning nedkyld med ett minimum av störande ljud. Detta tack vare en unik design på bladen som tillåter ett stort luftflöde utan att generera oväsen. Adapters från BitFenix är också de framtagna för att lyfta prestandan i de flesta sammanhang samtidigt som de tillför en gnutta stil till innanmätet på din dator i och med att de finns i flertalet olika färger.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Grön Grön
Spara -28%
BitFenix Alchemy Connect 30x LED-Strip 60cm - Grön
BitFenix
Alchemy Connect 30x LED-Strip 60cm - Grön
179 kr (249 kr)
I lager