Creative - Köp produkter från Creative hos MaxGaming.se
 

Navigera

Creative

Creative är världskända för sina ljudprodukter. Många hajar nog till när de hör varumärket Sound Blaster som funnits på marknaden ända sedan 80-talet. När PC-användandet började slå igenom på allvar hade de flesta ett Sound Blaster-ljudkort i sin PC. Sedan dess har Creative breddat sig. Förutom sina ljudkort i absolut toppklass tillverkar de bland annat högtalare, headset och webbkameror. När man köper produkter från Creative vet man att man alltid kan lita på kvaliteten. De arbetar hårt med att hitta den perfekta balansen mellan form och funktion. Allt de erbjuder ska inte bara göra öronen nöjda, utan även ögonen.

Företaget grundades 1981 i Singapore. Målsättningen var att ge folk möjlighet att njuta av multimedia på sin PC och framför allt förbättra ljudupplevelsen. Under sent 80-tal och tidigt 90-tal var bra ljud långtifrån lika självklart som idag. Med sina ljudkort var Creative vägledande för utvecklingen. Sedan slog de vakt om sin starka position på marknaden och fortsatte att ta fram smarta lösningar och bra produkter inom ljud. Huvudkontoret ligger fortfarande i Singapore, men deras produkter säljs över hela världen. Creative har mer eller mindre blivit synonyma med grymt ljud och är ett utmärkt val inte bara för proffs, utan för alla som uppskattar att kunna ta del av all ljudunderhållning på allra bästa sätt.

Hos oss hittar du självklart Creatives omtyckta produktfamilj Sound Blaster som förutom ljudkort även innehåller högtalare och gamingheadset. Innan Creative lanserar en produkt ser de alltid till att den uppfyller deras egna mycket högt ställda krav. Vill man ta sitt ljud till en högre nivå är de ett av de tryggaste valen på marknaden. Dessutom gör den goda kvaliteten att de är relativt hållbara. Gamingheadseten är till och med särskilt framtagna för att vara stöttåliga, men framför allt är de späckade med modern teknik och nyttiga funktioner. På senare tid har de även tagit fram bra webbkameror under "Creative Live!". De är smidiga att ha för streamers och för alla som gillar att videochatta.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Färg
Röd Röd
Creative Sound Blaster Zx Internt Ljudkort
Creative
Sound Blaster Zx Internt Ljudkort
1449 kr
Tillfälligt slut