Filco - Köp produkter från Filco hos MaxGaming.se
 

Navigera

Filco

Japanska Filco är en verklig pionjär när det gäller mekaniska tangentbord. Genom åren har de vunnit flera priser för både sin hållbarhet och utmärkta användarupplevelse. Just att fokus bara ligger på tangentbord innebär att deras expertis är något utöver det vanliga. Officiellt tillverkas de av Diatec Corporation i Japan som grundades redan i juni 1982. På den gamla goda tiden använde nästan alla mekaniska tangentbord, men under de kommande årtiondena skulle de istället bli mer av en nisch-produkt för gamers och de som skriver mycket på dator och vill ha den allra bästa känslan. Från Filco kom serien Majestouch för att uppfylla alla höga krav från gamers. Filco Majestouch har tillverkats sedan 2004 och de fick en verklig boom under 2008 när e-sportare i bland annat Warcraft III och Starcraft (inte minst i Sydkorea) fick upp ögonen för deras otroliga kvalitet. Därför vidareutvecklade Filco sina gaming tangentbord ytterligare och nu har de blivit riktigt populära även i Europa.

Vad som ibland överraskar med mekaniska tangentbord är priset. Man ska inte hymla om att de är betydligt dyrare än de billigaste alternativen på marknaden. De komponenter som ingår är helt enkelt mer exklusiva och de kostar mycket mer att producera. Filco använder sig av Cherry MX-switchar i sina produkter. Att trycka på en tangent ger verkligen en perfekt känsla. Dessutom har deras tangentbord något som kallas N-Key Rollover. Du kan göra flera samtidiga knapptryckningar och få dem registrerade utan problem, vilket är en stor fördel för gamers.

Hos oss hittar du en stor uppsättning gaming tangentbord i Filco Majestouch-serien, bland annat Convertible 2. Tangentbordet kan gå från att vara ett trådbundet USB-tangentbord till att bli trådlöst via Bluetooth. Produkter från Filco har ett bastant, kraftfullt utseende och den höga kvaliteten gör dem mycket hållbara, även efter flera års flitigt användande. Till skillnad från vissa konkurrenter satsar de inte så mycket på ett flashigt utseende med massvis av bakgrundsbelysning. Vill du ha ett högkvalitativt tangentbord som ger den absolut bästa känslan i fingertopparna kan Filco vara någonting för dig.

0 produkter
Sortera efter: