Funko - Köp produkter från Funko hos MaxGaming.se

Navigera

Funko

Funko är ett företag som främst specialiserar sig på rörliga figurer, vars karaktärer är avbildade från spelets värld. Funko grundades 1998 av amerikanen Mike Becker men således 2005 till Brian Mariotti som sedan dess har skapat ett stort antal spelfigurer för spelnörden. De små figurerna som oftast bär namnet Funko Pop efterföljt av deras namn, pryder många spelares spelbord som turfigur eller leksak. Funko Pop finns som Funko Pop Disney eller Funko Pop Star Wars m.fl. och är gjorda av vinyl.

Bobbleheads i långa rader

De många existerande spelserierna har blivit underlag för Funko's affärsidé och oavsett vilken figur man tycker om eller vilket spel man är ett troget fan av, så har Funko alltid något som faller en i smaken. På engelska kallas dessa roliga vinylgubbar för "bobbleheads" och är således avbildade karikatyrer av kända serier eller karaktärer i filmer. De är ca 18 cm höga och har rörliga stora, huvuden - något som uppskattas ännu mer av populärkulturens samlare. Hos Funko kan du hitta alla de stora karaktärerna från t.ex. Star Wars i form av Darth Vader, Yoda och Neo och från Trollhunters hittar du typiska karaktärer som Blinkous och Bular o.s.v. Lägg till en rad serier och spel och du kan få en komplett kollektion av skojiga figurer som vaktar dina spelsessioner. Funko producerar även vissa typer av kläder, USA-minnen och hörlurar m.m. som kan vara bra att ha när man spelar.

Köp dina spelfigurer på Maxgaming.se
På Maxgaming.se kan du hitta ett stort utbud av Funko Pop vinylfigurer. Funko's Kingdom Hearts, Star Wars eller Overwatch är bara några exempel på vad du har att vänta dig. Ge bort en av våra figurer till en vän som älskar gaming eller till en samlarnörd som kommer att tacka dig i tid och evighet. För vem vet, kanske de små gubbarna för mer tur med sig än vad du trodde! Oavsett om du är ett fan av en viss kultfilm eller har ett visst spel i åtanke, så hittar du säkerligen vad du letar efter, i en av Funko's figurer.

Visa filter Dölj filter
Prisintervall
Kategori
Funko Adventskalender: Star Wars Holiday 24st
Funko
Adventskalender: Star Wars Holiday 24st
499 kr
Slutsåld
Funko Adventskalender: Harry Potter 24st
Funko
Adventskalender: Harry Potter 24st
599 kr
Slutsåld
Funko Adventskalender: Disney Holiday 24st
Funko
Adventskalender: Disney Holiday 24st
529 kr
Slutsåld