Koch - Köp produkter från Koch hos MaxGaming.se
 

Navigera

Koch

THE C64 av Retro Games och Koch Media
Utvecklingen går hela tiden framåt inom gaming och det märks tydligt på hur produkterna blir allt bättre. Samtidigt finns aktörer som istället blickar bakåt och vill lägga fokus på de gamla godingarna som ger en härlig känsla av nostalgi - speciellt för de som växte upp under 80-talet. Retro Games och Koch Media är ett av dessa företag som vi på MaxGaming tackar och bockar för. Om du aldrig hört talas om C64 så kanske det ringer en klocka när du hör Commodore 64. Det var nämligen den mest populära datorn under 80-talet. Detta varumärke har de nu har lagt vantarna på och gjort en miniversion av.

Koch Medias affärsidé
Som du förmodligen redan har förstått så är detta företags syfte att göra en tillbakablick och inte glömma bort den gamla goda tiden. Dock inte utan en del moderna uppdateringar. THE C64 miniversionen lanserades under påsken 2018. Den kan kopplas in i en modern TV eller med ett standard tangentbord tack vare HDMI-portar och är ungefär hälften så stor som originalet. Och nu väntar glädjebeskedet för gamers som har haft koll på denna lilla pärla: Det går nämligen att spela alla de 64 klassiska förinstallerade spelen - såsom California Games, Speedball 2, Impossible Mission, Confuzion och många fler. Allt från sport och krigsspel till pusselspel kan göra den mest begeistrade spelentusiast med retro-känsla nöjd som fisken i vattnet. Koch Media och Retro Games har även utvecklat C64DTV direkt till Nintendo Wii C64-spelen.

C64 - till dig med spelnostalgi
Det är inte bara spel som väntar retro-gamern. Kock Media och Retro Games står i full färd med att utveckla speltillbehör till denna miniversion. Dessa kan ses som joysticks men inom en snar framtid kommer även andra tillbehör att poppa upp. Eftersom vi på MaxGaming både vill ta in nykomlingar och "gamla rävar" i ny tappning så är det självklart för oss att erbjuda våra kunder THE C64. Detta kan vara en fördel för spelare som vill hitta tillbaka till en svunnen tid och njuta av spelklassiker på ett bekvämt sätt.

The Commodore 64 Full size Retrokonsol
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsol
1299 kr
Ej beställningsbar