Leopold - Köp produkter från Leopold hos MaxGaming.se
 

Navigera

Leopold

Det toppklassiga Leopold Gaming har sin bas i Sydkorea och tillverkar kvalitativa gaming tangentbord och då framför allt mekaniskt gjorda gamingtangentbord med mekaniska brytare. Då företaget var före sin tid har mekaniska tangentbord legat och lurat i deras sortiment redan innan den stora boomen för dessa typer av produkter slog igenom på marknaden. Detta har bidragit till att Leopold Gaming är en av de största tillverkarna på marknaden som det än idag är svårt att konkurrera med.

Leopolds tangentbord har en elegant och enkel utstyrsel med mycket användarvänliga funktioner och detaljer som gör att ditt knappande går som på räls. Tangentknapparna med de bekvämt rundade hörnen skapar en komfortabel känsla och har dessutom en lång hållbarhet som gör att du slipper smutsiga och skadade tangenter. Samtidigt är Leopold Gaming tangentbord inte otympliga utan du kan lätt ta med dem vart du vill.
Tangentborden lämpar sig för alla möjliga användningsområden. De passar lika bra till LAN-träffar som de fungerar till hemmabruk vid spel eller typing. Eftersom de är lätta att bära med sig kan de enkelt och smidigt tas med på resan utan att ta upp för mycket plats. De är också enkla att sätta upp var som helst tack vare de stora infällbara fötterna.

Hos oss på Maxgaming.se kan du hitta ett gediget sortiment av de senaste mekaniska tangentborden från Leopold. Oavsett vad ditt syfte med tangentbordet är och hur du spelar, kan Leopold Gaming garanterat ge dig det du söker. Alla tangentbord har en utrymmessparande design som också ger din mus extra utrymme samt nordisk nyckellayout och extra dip-switchar. Våra tangentbord kommer också i olika färger som svart eller vitt och kan därför köpas för att samtidigt smälta in i resten av din datorutrustning. Om du tidigare inte bekantat dig med Leopold Gaming mekaniska tangentbord, så är det kanske dags att göra det nu!

0 produkter
Sortera efter: