LucidSound - Köp produkter från LucidSound hos MaxGaming.se
 

Navigera

LucidSound

Direkt när man hör namnet LucidSound förstår man genast att det handlar om ljud och audio och det är precis vad det gör! LucidSound har satsat stort på att utveckla och sälja utrustning för gamers så att deras ljudupplevelse ska vara lika effektiv och ostörd som deras spelupplevelse. Därmed har man gett sig i kast med att tillverka några i särklass riktigt bra gaming headsets så att kommunikationen spelare emellan ska bli perfekt. LucidSounds hörlurar är både snyggt designade och utrustade med komponenter för en felfri spelsession så att du helt kan fokusera dig på ditt spel. Självklart kan hörlurarna även användas till att lyssna på musik eller film vid vanlig datoranvändning eller streaming.

LucidSound - en blandning av viktiga funktioner

Det är viktigt att ha en fulländad utrustning för gaming audio när man utövar e-sport, på event likaväl som i hemmets lugna vrå. LucidSound har etablerats för att frambringa förändringar inom spelindustrin och genom den breda kunskap och erfarenhet inom e-sport som grundarna besitter, har man lyckats utveckla sig stort inom gaming audio. Deras hörlurar har tagits fram med vetskapen om att spelare ofta befinner sig i stökiga lokaler med mycket omgivande ljud och med en skvätt fräsig styling och användbara funktioner, så kan man enkelt ta med hörlurarna på resan eller ha dem inkopplade i datorn hela tiden om så önskas. Några funktioner att ta fasta på i LucidSounds headsets, är den integrerade mikrofonen, den sköna komforten och rätta klämkraften, den enkla justeringen för ljud och volym, tillgången till en tydlig chatt och kompatibiliteten med både XBox, Playstation, PC och Nintendo Switch m.fl. Många av hörlurarna är trådlösa medan vissa också har en medföljande kabel.

MaxGamings utbud av LucidSound
Hos MaxGaming kan du köpa både trådlösa hörlurar och med inkluderad kabel. Vi säljer ett flertal produkter för en fullkomlig chatt under din spelsession och alla lurar är mycket smidiga att använda. LucidSound har tagit fram produkter för nästa generations gamers så vill du utöka dina förväntningar så är LucidSounds sortiment ett måste!

0 produkter
Sortera efter: